Alle recepten op een rijtje

Kruidige Uiringen

Verhit het frituurvet in een elektrische frituurpan tot 180 °C. Pel de uien en snijd ze in ringen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Uitsmijter Van Rosti Met Bacon En Spiegelei

Boen de aardappelen schoon onder stromend water. Kook de aardappelen met schil in een pan met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Bladspinazie Met Ei

Kook de eieren in 8-10 minuten hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Bosvruchtencompote Met Mascarpone

Breng suiker, citroensap en een eetlepel margarine in een pannetje aan de kook en laat het lichtjes...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Mascarponecake Met Pruimensaus

Verwarm de oven voor op 200ºC. Rooster de geschaafde amandelen in een droge koekenpan rondom bruin....

Aantal personen: 12 » Keuken: Italiaans

Sinaasappel Pannacotta's Met Sinaasappel-cranberrysaus

5 minuten Week de gelatine in koud water. Breng in een pannetje de crème fraîche met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Gebakken Toast Met Aardbeien En Limoen-mascarpone

10 minuten Besmeer de sneetjes brood ruim met margarine, bestrooi ze met wat poedersuiker en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Bruchetta Met Aardbeien En Basilicum In Balsamicostroop

20 minuten Verwarm de oven voor op 180°C. Breng de rode wijn samen met de balsamicoazijn in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Belgische Chocoladetaart

Verwarm de oven voor op 175°C. Splits de eieren. Rooster in een droge koekenpan de hazelnoten...

Aantal personen: 12 » Keuken: Wereldkeuken

Bananen-karameltaartjes

Laat het bladerdeeg ontdooien. Meng de gemberpoeder door de suiker. Doe de suiker met 2 eetlepels...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Oliebollentaart Met Custardschuim

Smelt de boter. Snijd het vanillestokje over de lengte open en schraap het merg eruit. Breek of...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Citroensorbet Met Net Dat Beetje Meer

Schep in 4 kleine glaasjes een bolletje citroensorbetijs. Schenk over elk bolletje een scheutje...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Chocoladetaart

Beboter een springvorm (Ø 26 cm) met margarine en verwarm de oven voor op 150°C. Breek de chocolade...

Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans

Warme Ricottacakejes Met Ijs En Limoensaus

Verwarm de oven voor op 200°C. Wel de rozijnen 5 minuten in een bakje met heet water. Boen 1 limoen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Abrikozen-kersentaart

Verwarm de oven voor op 175°C. Meng in een kom het zelfrijzend bakmeel met de basterdsuiker en een...

Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans