Alle recepten op een rijtje
Komkommertjes Gevuld Met Krab
Snijd de komkommer in plakken van 1,5 cm en haal met een klein lepeltje het grootste deel van de...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Spinazie-omelet
Verwarm de spinazie in een pannetje ongeveer 10 minuten op laag vuur. Schil ondertussen de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Asperges Met Brie En Krielaardappeltjes
Schil de asperges met een dunschiller van vlak onder het kopje naar beneden. Snijd de houtachtige...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Asperge Crèmesoep Met Gorgonzola
Maak de asperges schoon en schil ze. Snijd ze in dunne plakjes. Meng de asperges en de soepmix met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kabeljauw Met Eiersaus
Kook de eieren in 6 minuten hard, laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze. Kook de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gewokte Mie Met Paprika En Ei
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet de noedels af, spoel ze na met koud...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Omelet Met Garnalen
Klop de eieren in een kom met wat water en Becel Koffie los, maar niet schuimig. Snijd de prei in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Broodje Kerrie
Snijd de eieren in plakjes. Roer de kerriepoeder door Becel Dressing en kwark en maak deze dressing...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Omelet Met Paddestoelen En Sugarsnaps
Snijd de champignons of shii-takes in vieren. Was en halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Mihoen Met Kerrie-eieren En Amandelen
Kook de mihoen 15 seconden in ruim kokend water. Spoel de noedels direct af in een vergiet, spoel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Ketjaprijst Met Omelet
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Klop de eieren los met een scheutje...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Bahmi Met Paksoi En Roerei
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet de noedels af, spoel ze na met koud...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Gepocheerd Ei Met Hollandaisesaus
Halveer de beschuitbollen, rooster ze goudbruin en leg ze op vier borden. Verhit 1 eetlepel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Champignonhamtaart
Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de champignonsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aspergeschotel Uit De Oven
Verwarm de oven voor op 200ºC. Maak de aspergesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands