Alle recepten op een rijtje

Komkommertjes Gevuld Met Krab

Snijd de komkommer in plakken van 1,5 cm en haal met een klein lepeltje het grootste deel van de...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Spinazie-omelet

Verwarm de spinazie in een pannetje ongeveer 10 minuten op laag vuur. Schil ondertussen de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Asperges Met Brie En Krielaardappeltjes

Schil de asperges met een dunschiller van vlak onder het kopje naar beneden. Snijd de houtachtige...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Asperge Crèmesoep Met Gorgonzola

Maak de asperges schoon en schil ze. Snijd ze in dunne plakjes. Meng de asperges en de soepmix met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kabeljauw Met Eiersaus

Kook de eieren in 6 minuten hard, laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze. Kook de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gewokte Mie Met Paprika En Ei

Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet de noedels af, spoel ze na met koud...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Omelet Met Garnalen

Klop de eieren in een kom met wat water en Becel Koffie los, maar niet schuimig. Snijd de prei in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Broodje Kerrie

Snijd de eieren in plakjes. Roer de kerriepoeder door Becel Dressing en kwark en maak deze dressing...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Omelet Met Paddestoelen En Sugarsnaps

Snijd de champignons of shii-takes in vieren. Was en halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Mihoen Met Kerrie-eieren En Amandelen

Kook de mihoen 15 seconden in ruim kokend water. Spoel de noedels direct af in een vergiet, spoel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Ketjaprijst Met Omelet

Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Klop de eieren los met een scheutje...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Bahmi Met Paksoi En Roerei

Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet de noedels af, spoel ze na met koud...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gepocheerd Ei Met Hollandaisesaus

Halveer de beschuitbollen, rooster ze goudbruin en leg ze op vier borden. Verhit 1 eetlepel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Champignonhamtaart

Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de champignonsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aspergeschotel Uit De Oven

Verwarm de oven voor op 200ºC. Maak de aspergesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands