Alle recepten op een rijtje

Peren In Cider Met Citroenmelisse

Boen de citroen goed schoon en snijd er dunne reepjes schil af met een zesteur. Schil het stukje...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Perentaartje Met Gorgonzola

Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de hele peren voorzichtig met een dunschiller en laat het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Perensorbet

Begin een dag van tevoren met de peerwafeltjes. Was de peren en halveer ze in de lengte. Snijd van...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Limoensiroop

Voor 1 fles van circa 500 milliliter Deze limoensiroop is de basis voor de echte klassieke...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Citroen- Gembersiroop

Voor 1 fles van circa 1 liter Deze siroop is de basis voor een heerlijk verkoelende zomerdrank....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardbeiensiroop Met Rode Peper

Voor 1 fles van circa 750 milliliter Deze aardbeiensiroop is heerlijk als een verfrissende en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Groene Thee- Muntsiroop

Voor 1 fles van circa 1 liter Deze groene thee-muntsiroop is een heerlijke smaakmaker in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Granaatappel- Frambozensiroop

Voor 1 fles van ca 1 liter Deze siroop is ook heerlijk in een bowl van rood fruit. Schep in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Visspiesen

Verwarm de oven voor op 225°C. Leg de paprika’s en de auber-gine op de bakplaat en schuif deze in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Salade Met Kiemscheuten

We hebben een zomerversie en een winter/herfstversie... Was de rucola en postelein en slinger ze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Lammetjestaart Met Marscapone En Kokos

In Polen komt met Pasen altijd een cake in de vorm van een lammetje op tafel. Dit lammetje heeft...

Aantal personen: 8 » Keuken: Anders

Kipjes Met Kaas En Ham

De kip is natuurlijk bij uitstek hét paasbeest. Deze kippen hebben in hun bolle buikje een eitje...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zoet Gevulde Eitjes Van Chocolade

Deze eitjes maakt u met behulp van twee ballonnen. Zorg dat de chocolade goed is afgekoeld, maar...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hazenbrood Met Een Dip

In de Marche in Italië wordt met Pasen altijd dit hartige kaasbrood of crescia geserveerd. In deze...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Kir Royale Met Frambozen

Week de gelatine 10 minuten in ruim koud water. Verwarm in een steelpan het citroensap met 50...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken