Alle recepten op een rijtje
Peren In Cider Met Citroenmelisse
Boen de citroen goed schoon en snijd er dunne reepjes schil af met een zesteur. Schil het stukje...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Perentaartje Met Gorgonzola
Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de hele peren voorzichtig met een dunschiller en laat het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Perensorbet
Begin een dag van tevoren met de peerwafeltjes. Was de peren en halveer ze in de lengte. Snijd van...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Limoensiroop
Voor 1 fles van circa 500 milliliter Deze limoensiroop is de basis voor de echte klassieke...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Citroen- Gembersiroop
Voor 1 fles van circa 1 liter Deze siroop is de basis voor een heerlijk verkoelende zomerdrank....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aardbeiensiroop Met Rode Peper
Voor 1 fles van circa 750 milliliter Deze aardbeiensiroop is heerlijk als een verfrissende en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Groene Thee- Muntsiroop
Voor 1 fles van circa 1 liter Deze groene thee-muntsiroop is een heerlijke smaakmaker in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Granaatappel- Frambozensiroop
Voor 1 fles van ca 1 liter Deze siroop is ook heerlijk in een bowl van rood fruit. Schep in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Visspiesen
Verwarm de oven voor op 225°C. Leg de paprika’s en de auber-gine op de bakplaat en schuif deze in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Salade Met Kiemscheuten
We hebben een zomerversie en een winter/herfstversie... Was de rucola en postelein en slinger ze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Lammetjestaart Met Marscapone En Kokos
In Polen komt met Pasen altijd een cake in de vorm van een lammetje op tafel. Dit lammetje heeft...
Aantal personen: 8 » Keuken: Anders
Kipjes Met Kaas En Ham
De kip is natuurlijk bij uitstek hét paasbeest. Deze kippen hebben in hun bolle buikje een eitje...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Zoet Gevulde Eitjes Van Chocolade
Deze eitjes maakt u met behulp van twee ballonnen. Zorg dat de chocolade goed is afgekoeld, maar...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Hazenbrood Met Een Dip
In de Marche in Italië wordt met Pasen altijd dit hartige kaasbrood of crescia geserveerd. In deze...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Kir Royale Met Frambozen
Week de gelatine 10 minuten in ruim koud water. Verwarm in een steelpan het citroensap met 50...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken