Alle recepten op een rijtje

Rozenwijngelei

Maak de blaadjes van de rozen los en leg driekwart ervan in een pan. Schenk 200 milliliter water en...

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Café Glacé

Gebruik een zesteur om mooie lange sliertjes van de sinaasappelschil te maken of snijd met een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gember-vlierbloesempudding

Breng in een steelpan 600 milliliter water met de plakjes gember en 2 eetlepels limoensap aan de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Roggecrackers

Roggecrackers zijn heel geschikt om een warm zachtgekookt eitje mee uit te lepelen. Gebruik voor...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Roggewielen

De grote wielen van roggebloem zijn een klassiek Scandinavisch recept. Oorspronkelijk werden de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Friselle Dell’orzo

Friselle is een broodsoort die twee keer de oven in gaat. Net als een beschuit wordt het brood na...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Lingues Met Rozemarijn En Rucola

De Italiaanse lingue di suecera heeft de vorm van een tong. Vandaar de naam, die letterlijk...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Appelmoes Met Gember En Walnoten

Schil de appels, snijd ze in kwarten en verwijder 
het klokhuis. Schil de gember en snijd...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Koolsalade

Klop een dressing van de mayonaise, de zure room, de azijn, het citroensap en het sinaasappelsap en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spruitjessoep Met Kastanjes

Maak de spruitjes schoon. Verhit de boter in een koekenpan en bak het sjalotje met de spekblokjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Schorseneren-pompoemtaart

Schil de pompoen, snijd hem in parten en verwijder de zaadjes. Rasp het vruchtvlees. Rasp ook de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Knolselderij-bloemkoolstampot

Schil de knolselderij en de aardappelen en snijd ze 
in blokjes. Kook de knolselderij met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Preisalade Met Lobbige Citroen-tijmdressing

Verwijder het buitenste blad van de prei en snijd 
het onderste stuk met de wortel eraf....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Geroosterde Bietjes, Winterwortel En Pastinaak Op Witte Bonenpuree

Verwarm de oven voor op 200˚ C. Maak de bietjes schoon en snijd ze in kwarten. Maak de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Grotplankje Met BiergeleiTerug

Schenk het bier langs de rand in een pan met dikke bodem. Voeg de geleisuiker toe en breng langzaam...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands