Alle recepten op een rijtje

Grottenham Met Geroosterde Vijgen

Snijd de vijgen in de lengte in kwarten. Meng de azijn met de olie en bestrijk er de snijvlakken...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Bierpannenkoekjes Met Kersenroom

Zeef het bakmeel boven een kom. Voeg ½ theelepel zout toe. Maak een kuiltje en breek er het ei...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Knoflooktoast Met Champignons

Veeg de grotchampignons schoon. Snijd een plakje van het steeltje en halveer ze. Snijd de grote...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Andijvietaartjes

Verwarm de oven voor op 200 ºC en bekleed de schaaltjes met een stuk bakpapier. Rol de plakjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Hangop Met Kweepeer

Laat de yoghurt in een natte kaasdoek of theedoek minstens 3 uur uitlekken tot een dikke hangop....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Chutney Van Kweepeer-goudrenet Met Rozemarijn En Peper

Schil de kweepeer, snijd in partjes en in dunne plakjes. Doe in een koekenpan, voeg een scheutje...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Lams-tajine

Snijd het vlees in stukken. Maak een mengsel van de ras el hanout, het venkelzaad en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Tarte Tatin Met Kweepeer

Schil de kweepeer en snijd in stukken. Doe deze in een anti-aanbakkoekenpan (die in de oven kan)...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kweepeerijs

Schil en snijd de kweepeer in stukken. Doe in een grote pan met de suiker, een halve liter water,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kweepeerpasta

Voor 4 potjes (± 13/4 à 2 kilo) Kweepeerpasta heeft zo veel smaak van zichzelf, dat u behalve...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Rettichpakketjes Met Gerookte Eendenborst En Sinaasappelmayonaise

Schil de rettich en schaaf de wortel met een kaasschaaf in de lengterichting in lange, niet al te...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Rammenassoep Met Rammenas-chips

Was de rammenas goed en houd de lange dunne knol apart. Schil de rest en snijd het vruchtvlees in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Radijsjes Met Veldsla

Maak de radijsjes schoon en schaaf ze met een kaasschaaf of mandoline in flinterdunne schijfjes....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kruisbessentaartje

Kruisbessen zijn vruchten die eigenlijk gekookt of gebakken lekkerder zijn. Het harde, vrij zure...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rode Bessen Pepergelei

Voor 2-3 potten van 250 gram De pit van de rode pepers geeft deze gelei een lekker bite. Ook...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands