Alle recepten op een rijtje

Pasta Met Kip, Tomatensaus En Olijventapenade
Snijd de kipfilet in blokjes en bak ze in 2 eetlepels olijfolie gaar en goudbruin. Schep de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Kool Met Vis, Pinda’s En Rijst
Kook de rijst met wat zout of Ketjap Asin gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd...
Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas

Bloempotbroodjes Met Rozemarijn
Was de bloempotjes goed en bestrijk de binnenkant met een beetje olijfolie. Maak het brooddeeg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Briochebroodjes Met Toffee Ijs
Snijd de briochebroodjes open. Zet de onderkanten in de eierdopjes. Schep op elk broodje een klein...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

French Toast Met Maplesyrup
Snijd 8 plakken van 2 cm dik van het casinobrood. Klop de eieren los met de melk. Week hierin de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Mandarijnenmarmelade
•Voor 2 potjes: Spoel de jampotjes om met kokend water en laat ze uitlekken op een schone...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Indiase Kalkoenpaté
Snijd de kalkoenfilet in stukken. Pureer de kalkoenfilet in de keukenmachine. Meng de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas

Uitsmijter Van Rosti Met Bacon En Spiegelei
Boen de aardappelen schoon onder stromend water. Kook de aardappelen met schil in een pan met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Scones
Voor ca. 20 stuks: Verwarm de oven voor op 220ºC. Schep in een kom het zelfrijzend bakmeel met 2...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Italiaans Belegd Brood
Bak het brood af in de oven. Meng de vloeibare margarine met de tijm en peper. Snijd het brood...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Egg Benedictine- Gepocheerd Ei Met Hollandaisesaus
Halveer de beschuitbollen, rooster ze goudbruin en leg ze op vier borden. Verhit 1 eetlepel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Bagel Met Tonijnsalade
Laat de tonijn uitlekken. Snijd de ui, de appel en de augurken fijn. Voeg hier de tonijn,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kleine Muffins
Verwarm de oven voor op 160 ºC. Roer de Becel Voor koken, (roer)bakken en braden samen met de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Panini Met Zalm
Snijd de panini open, besmeer de broodjes met Becel pro.activ en beleg deze met een blaadje sla en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Scones
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Zeef de bakmeel boven een beslagkom en roer er de bakpoeder, een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Toast Met Gegrilde Appel
Rooster de boterhammen. Verwijder met een appelboor het klokhuis uit de appel. Snijd de appel in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Waldkornbroodje Met Hüttenkäse
Besmeer de broodjes met Becel pro.activ en Hüttenkäse. Snijd de radijsjes in plakjes en leg deze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zadenbolletje Met Tomaat
Besmeer de broodjes met Becel pro.activ. Snijd de tomaat en de mozzarella in plakjes. Beleg het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Zoete Toscaanse Hazelnootbroodjes
Et een bakplaat in met Becel Voor koken, (roer)bakken en braden. Roer de kwark, melk, Becel Dieet...
Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans

Broodje Madras
Snijd de eieren in plakjes. Roer de kerriepoeder door Becel Dressing en kwark en maak deze dressing...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands