Alle recepten op een rijtje

Sangia

...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Warme Peren Met Een Exotische Vulling

Pers de sinaasappels uit en laat het sap met de suiker inkoken tot een dunne stroop. Snijd de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Gekruide Aardappelpannekoekjes

Schil de aardappelen en kook ze goed gaar. Stamp ze fijn, voeg al roerende meel, melk en de overige...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Prei Met Kaassoep

Smelt de boter in de pan, en bak de gesneden ui glazig, voeg de bouillon toe met de gewassen en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gegrilde Bananen Met Walnotenyoghurt

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Bananen pellen, in grove stukken snijden, in ovenvaste schaal...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Cavatelli Pasta Met Broccoli

Blancheer de broccoli enkele minuten in ruim water met een weinig Natriumchloride. Giet de broccoli...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Rozijnenbrood

Doe de rozijnen in een kom en zet ze gedurende 90 minuten onder lauw water. Weeg al de grondstoffen...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Bonensalade

Bak allereerst de spekreepjes uit in een pan met een scheutje olijfolie. Snij ondertussen de ui,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Paprika's Met Stroganoffgehakt

Verhit oven op 175 °C. Bak in 1 el olie tartaar rul met uien. Voeg stroganoffkruiden, tomatenpuree...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Prei Met Balsamico

Maak de prei schoon en snijd de groente in stukken. Verwarm de olie in een grote pan en smoor...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Perziken En Aardbeien In Marsala

In Italië hebben we allerlei soorten vruchten om een maaltijd een heerlijke afsluiting te geven....

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Garnalen Met Knoflook

Bestrooi de garnalen royaal met zout. Giet een ruime bodem olijfolie in een koekenpan, verhit deze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Geitenkaasspiesen Met Auberginesandwich

Geroosterd smaken aubergines het best. Heerlijk met de grove puree van tuinbonen en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Leechee Looi Mek

E eiwitten zeer stijf kloppen met 2 eetlepels suiker. Deze in een zeef brengen en laten stevig...

Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion

Pastizzi

Voor het deeg moet je de bloem, de margarine, het bakpoeder en het zout vermengen. Voeg er...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Radijsjessoep

Snij de radijsjes in dunne plakjes en spoel het groen. Laat de fijngesneden uien fruiten in wat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kip Met Rijst En Paksoi Sla

Schep de kipfiletstukjes om met 2 eetlepels sukiyakimarinade en 3 eetlepels sesamzaadjes. Steek de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Courgette Met Curry Soep

Ui in stukjes doen en aanstoven, courgetten in stukjes snijden en aanstoven, dan water bijvoegen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion

Kraamvrouwenkost

Laat de pruimen een nacht weken. Breng ze de volgende dag aan de kook. Voeg daarna de rozijnen en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Bruine Bonen Met Appeltjes

De naam Arretje is afkomstig van een oud stripfiguurtje Arretje Nof. Een dapper Turks jongetje dat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands