Alle recepten op een rijtje
Warme Peren Met Een Exotische Vulling
Pers de sinaasappels uit en laat het sap met de suiker inkoken tot een dunne stroop. Snijd de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Gekruide Aardappelpannekoekjes
Schil de aardappelen en kook ze goed gaar. Stamp ze fijn, voeg al roerende meel, melk en de overige...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Prei Met Kaassoep
Smelt de boter in de pan, en bak de gesneden ui glazig, voeg de bouillon toe met de gewassen en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gegrilde Bananen Met Walnotenyoghurt
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Bananen pellen, in grove stukken snijden, in ovenvaste schaal...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Cavatelli Pasta Met Broccoli
Blancheer de broccoli enkele minuten in ruim water met een weinig Natriumchloride. Giet de broccoli...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Rozijnenbrood
Doe de rozijnen in een kom en zet ze gedurende 90 minuten onder lauw water. Weeg al de grondstoffen...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Bonensalade
Bak allereerst de spekreepjes uit in een pan met een scheutje olijfolie. Snij ondertussen de ui,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gevulde Paprika's Met Stroganoffgehakt
Verhit oven op 175 °C. Bak in 1 el olie tartaar rul met uien. Voeg stroganoffkruiden, tomatenpuree...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Prei Met Balsamico
Maak de prei schoon en snijd de groente in stukken. Verwarm de olie in een grote pan en smoor...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Perziken En Aardbeien In Marsala
In Italië hebben we allerlei soorten vruchten om een maaltijd een heerlijke afsluiting te geven....
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Garnalen Met Knoflook
Bestrooi de garnalen royaal met zout. Giet een ruime bodem olijfolie in een koekenpan, verhit deze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Geitenkaasspiesen Met Auberginesandwich
Geroosterd smaken aubergines het best. Heerlijk met de grove puree van tuinbonen en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Leechee Looi Mek
E eiwitten zeer stijf kloppen met 2 eetlepels suiker. Deze in een zeef brengen en laten stevig...
Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion
Pastizzi
Voor het deeg moet je de bloem, de margarine, het bakpoeder en het zout vermengen. Voeg er...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Radijsjessoep
Snij de radijsjes in dunne plakjes en spoel het groen. Laat de fijngesneden uien fruiten in wat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kip Met Rijst En Paksoi Sla
Schep de kipfiletstukjes om met 2 eetlepels sukiyakimarinade en 3 eetlepels sesamzaadjes. Steek de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Courgette Met Curry Soep
Ui in stukjes doen en aanstoven, courgetten in stukjes snijden en aanstoven, dan water bijvoegen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion
Kraamvrouwenkost
Laat de pruimen een nacht weken. Breng ze de volgende dag aan de kook. Voeg daarna de rozijnen en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Bruine Bonen Met Appeltjes
De naam Arretje is afkomstig van een oud stripfiguurtje Arretje Nof. Een dapper Turks jongetje dat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands