Alle recepten op een rijtje

Kruidenboter

Laat een pakje boter zacht worden en meng hier de andere ingrediënten door. Laat de boter met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Brocolli Soep

Breng een liter of anderhalf, water aan kook. Voeg hieraan een groenteboullionblokje aan toe. Voeg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Geroosterde Groenten Met Twee Soorten Erwten

Verwarm de oven voor op 225°C. Klop de olie, azijn, zout en peper door elkaar en schep dit door de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion

Camemberttaartje

Verwarm de oven voor op 200 graden. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Intussen de uien pellen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Shoarma Ovenschotel [met Rösti]

Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C). Haal de 600 g sperziebonen af en halveer ze. Kook...

Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion

AARDAPPELSALADE MET UI EN KROKANT UITGEBAKKEN SPEK

Kook de aardappelplakjes ca. 10 minuten in water met zout. Giet ze daarna af en laat ze afkoelen en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Ricotta

Breng in een pannetje melk en room tegen de kook aanhaal het van het vuur,roer de citroensap er...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans

Havermoutstengels

Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng in een kom de kwark, olijfolie, 125 gram havermout, bloem,...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Oesterzwammen Salade

De 2 slasoorten en de tuinkers wassen, schoonmaken en fijnsnijden. De paddestoelen afborstelen, het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion

Pasta Met Broccolisaus En Oude Kaas

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Maak de broccoli schoon en snijd de steel en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion

Gestoomde Broccoli Met Amandelen

Broccoliroosjes gaar stomen in een stoommandje boven een grote pan met kokend water, in ongeveer 11...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tosti Met Aubergine En Geitenkaas

Warm de oven voor op 200 graden Snij de kontjes van de aubergine eraf en dun in de lengte de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Mediterraan

Pepers Gevuld Met Omelet En Spinazie

Snij de pepers in de lengte door midden. Wrijf de schoongemaakte binnenkant in met wat zout en...

Aantal personen: 1 » Keuken: Fusion

Slanke Aadrappel Ovenschotel

Oven op 225 °C voorverwarmen. Gedroogde tomaatjes laten uitlekken en in reepjes snijden. Tomaten...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Slanke Witlofsalade

Olijfolie onderin schaal, teentje knoflook in uitpersen. Witlof in stukjes snijden, dit met...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Yoghurt-grapefruit Ontbijt

Halveer de grapefruits, schep de partjes eruit en ontdoe ze van de vliesjes. Snijd de geschilde...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Slank Aardbeien Taartje

Vul het taartbodumpje met wat vanille kwark en strooi hier overheen de vruchtenhagel. Snijd enkele...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Omelet Met Appel En Brie

Stoof de appels gaar in de helft van de boter. Klop de eieren los met de room, zout en peper. Snijd...

Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion

Sinaasappel-limoen-roomijs

Rasp de schil van de goed schoongeboende sinaasappel en één limoen, pers alle vruchten uit en voeg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Quiche Met Prei En Spekjes

Verwarm de oven voor op 350 F of 220 C Bak de spekreepjes krokant en laat uitlekken op een stuk...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands