Alle recepten op een rijtje

Hollandse Gehaktballen

Doe het rundergehakt in een kom Week het brood in de melk Pel de ui en snipper hem fijn Knijp...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Courgette

Snijd de courgettes in de lengte doormidden en haal de pitjes eruit met een koffielepel. Pel de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Gebakken Banaan Met Chocolade

Pel de bananen en snij ze in twee in de lengte.- Bak ze even aan in de boter, bestrooi met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Sangia

...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Preibeignets Met Een Pikant Tomatensausje

Snijd de worteltjes en de helft van het groen van de preistengels. Snijd de stengels in drie of...

Aantal personen: 6 » Keuken: Fusion

Warme Peren Met Een Exotische Vulling

Pers de sinaasappels uit en laat het sap met de suiker inkoken tot een dunne stroop. Snijd de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Gekruide Aardappelpannekoekjes

Schil de aardappelen en kook ze goed gaar. Stamp ze fijn, voeg al roerende meel, melk en de overige...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gegrilde Bananen Met Walnotenyoghurt

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Bananen pellen, in grove stukken snijden, in ovenvaste schaal...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Paprika's Met Stroganoffgehakt

Verhit oven op 175 °C. Bak in 1 el olie tartaar rul met uien. Voeg stroganoffkruiden, tomatenpuree...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Prei Met Balsamico

Maak de prei schoon en snijd de groente in stukken. Verwarm de olie in een grote pan en smoor...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Perziken En Aardbeien In Marsala

In Italië hebben we allerlei soorten vruchten om een maaltijd een heerlijke afsluiting te geven....

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Garnalen Met Knoflook

Bestrooi de garnalen royaal met zout. Giet een ruime bodem olijfolie in een koekenpan, verhit deze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Geitenkaasspiesen Met Auberginesandwich

Geroosterd smaken aubergines het best. Heerlijk met de grove puree van tuinbonen en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Leechee Looi Mek

E eiwitten zeer stijf kloppen met 2 eetlepels suiker. Deze in een zeef brengen en laten stevig...

Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion

Auberginespiesjes Met Mozzarella

Laat de bolletjes mozzarella uitlekken. Roer in een kom 1 eetlepel citroenrasp, ½ eetlepel oregano,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Koffie/Banaan Smoothie

Indien u alleen verse bananen bij de hand hebt, snijdt u deze in stukjes en vriest ze in alvorens...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kraamvrouwenkost

Laat de pruimen een nacht weken. Breng ze de volgende dag aan de kook. Voeg daarna de rozijnen en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Bruine Bonen Met Appeltjes

De naam Arretje is afkomstig van een oud stripfiguurtje Arretje Nof. Een dapper Turks jongetje dat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hartige Pudding Met Spekjes

Schil de uien. Dompel de spekreepjes 3 minuten in kokend water, laat ze uitlekken en verfris ze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Kipfilet Uit De Oven

Kook aardappelen zo’n 8 minuten en laat afkoelen. In plakjes snijden en in een braadslee of...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans