Alle recepten op een rijtje

Pindasaus

Verwarm de pindakaas al roerende (of maak gebruik van de magnetron). Schenk er zoveel kokendheet...

Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas

Gestoomde Broccoli Met Amandelen

Broccoliroosjes gaar stomen in een stoommandje boven een grote pan met kokend water, in ongeveer 11...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pepers Gevuld Met Omelet En Spinazie

Snij de pepers in de lengte door midden. Wrijf de schoongemaakte binnenkant in met wat zout en...

Aantal personen: 1 » Keuken: Fusion

Slanke Aadrappel Ovenschotel

Oven op 225 °C voorverwarmen. Gedroogde tomaatjes laten uitlekken en in reepjes snijden. Tomaten...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Yoghurt-grapefruit Ontbijt

Halveer de grapefruits, schep de partjes eruit en ontdoe ze van de vliesjes. Snijd de geschilde...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Omelet Met Appel En Brie

Stoof de appels gaar in de helft van de boter. Klop de eieren los met de room, zout en peper. Snijd...

Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion

Roti

Verhit de olie in een braadpan en fruit hierin de ui, knoflook en peper ± 5 min. Bestrooi de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kousenband Met Kalkoenmedaillons En Gebakken Banaan

De kousenband in stukjes snijden en de puntjes erafhalen en daarna wassen Sjalotjes in stukjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Gefrituurde Shiitakes

Zeef bloem en zout in een kom en voeg geleidelijk 150 ml lauw water toe en meng tot een glad, dik...

Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion

Auberginerolletjes

Verwijder de uiteinden van de aubergines. Snij ze over de lengte in plakken van circa ½ cm...

Aantal personen: 2 » Keuken: Mediterraan

Sperziebonen Met Bechamelsaus Uit De Oven

Bak in de hete olie 1 in ringen gesneden ui glazig. Voeg hieraan toe 1 blik gepelde tomaten. Voeg...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Gekruide Aubergine

Snij 1 aubergine in plakjes (niet te dun) en bak deze aan beide kanten bruin in een koekepan met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Harissa

Haal de zaadjes uit de pepertjes en hak ze fijn. Doe de pepertjes, de koriander, de komijn en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Aioli

Meng de knoflook met de eierdooiers en een snufje zout. Roer het mengsel door elkaar met een garde....

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Hutspot Met Salami

Aardappels schillen, wassen en in stukken snijden. In grote pan aardappels en hutspot- groente...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardappelkoekjes Met Yoghurtsaus

Klop een sausje van de yoghurt, de uitgeperste knoflook, de komijn, peper en zout naar smaak en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kabeljauw Met Spek, Bladspinazie En Bieslookroom

Laat de wijn inkoken met de wijnazijn, de gehakte sjalotten, tijm, laurier en de gehakte zwarte...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zuurkool Uit De Oven Met Boerenjongens En Beenham

Verhit de oven voor op 175° C. Snijd de beenham in mooie plakken. Smeer een ovenschaal in met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Met Boerenmeisjes Gevulde Peer Uit De Oven

Verwarm de oven voor op 175° C. Halveer de peren, schil ze en verwijder de klokhuizen. Meng het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Andijvie Met Shoarma En Komijnekaas

Bak de aardappeltjes in wat olijfolie of boter bruin. Braad tegelijk in een andere pan het vlees....

Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion