Alle recepten op een rijtje

Witlofsoep Met Roquefort Kaas En Walnoten

Snijd de sjalot fijn, net zoals de witlof. Houdt de bovenste helft van 2 stronken apart. Smelt de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Gebakken Peren Met Chocoladesaus

Schil de peer, snij hem in twee halven en verwijder het klokhuis. Snij hem nu in de lengte in lange...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Biefstuk Met Whiskysaus

Bak de biefstuk in een mix van olie en boter (ongeveer 2 eetlepels van ieder). Zodra hij naar wens...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Gebakken Ananas Met Whisky

Bereiding is heel simpel: leg de ananas in een ovenschaal, suiker en kaneel er over en een klein...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Rijst Met Hete Saus

Marineer het vlees met de kruiden, olie en ketjap heb ik een kwart theelepel geroerd. Na het wokken...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Hartige Taart Met Paksoi En Witlof

Begin met het ontdooien van het bladerdeeg. Vet de vorm in en bekleed hem met het bladerdeeg....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kwark Met Kweeperen

Schil de kweeperen. Snijdt ze vervolgens in vieren. Verwijder het klokhuis. Snijd de kwarten weer...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Bechamel Saus Voor Over De Bloemkool...

Smelt de boter en meng er de bloem door: dit gaat aan elkaar plakken en wordt een soort deegje. Dan...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Haringsalade Met Rucola

Het is supersimpel, en in een minuut klaar. Snijd de haring in stukken, roer hem door een scheut...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Broodje Filet Americain Met Ei

Kook het ei een minuut of 6, zodat het net niet helemaal hard is. Het gaat erom dat het ei lekker...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Rode Poon Met Venkel

Snijdt de buik van de vis open en verwijder de ingewanden. Knip de vinnen af en spoel de vis goed...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Spaghetti Met Garnalen

Kook de spaghetti net niet beetgaar en giet die af. Snijd de rode peper fijn, net zoals de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans

Pasta Met Romige Spinazie

Na het ontdooien van de spinazie roer je er het bakje creme-fraiche door. De kabeljauw kan je...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Baklava

Zorg er voor dat het filodeeg volledig ontdooid is volgens de tekst op de verpakking (bv 10 uur in...

Aantal personen: 20 » Keuken: Oosters

Pepersaus

Een pepersausje maken voor bij je biefstuk is eigenlijk helemaal niet zoveel werk. Het kost...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands