Alle recepten op een rijtje
Witlofsoep Met Roquefort Kaas En Walnoten
Snijd de sjalot fijn, net zoals de witlof. Houdt de bovenste helft van 2 stronken apart. Smelt de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Gebakken Peren Met Chocoladesaus
Schil de peer, snij hem in twee halven en verwijder het klokhuis. Snij hem nu in de lengte in lange...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Biefstuk Met Whiskysaus
Bak de biefstuk in een mix van olie en boter (ongeveer 2 eetlepels van ieder). Zodra hij naar wens...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Gebakken Ananas Met Whisky
Bereiding is heel simpel: leg de ananas in een ovenschaal, suiker en kaneel er over en een klein...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Rijst Met Hete Saus
Marineer het vlees met de kruiden, olie en ketjap heb ik een kwart theelepel geroerd. Na het wokken...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Hartige Taart Met Paksoi En Witlof
Begin met het ontdooien van het bladerdeeg. Vet de vorm in en bekleed hem met het bladerdeeg....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kwark Met Kweeperen
Schil de kweeperen. Snijdt ze vervolgens in vieren. Verwijder het klokhuis. Snijd de kwarten weer...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Bechamel Saus Voor Over De Bloemkool...
Smelt de boter en meng er de bloem door: dit gaat aan elkaar plakken en wordt een soort deegje. Dan...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Haringsalade Met Rucola
Het is supersimpel, en in een minuut klaar. Snijd de haring in stukken, roer hem door een scheut...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Broodje Filet Americain Met Ei
Kook het ei een minuut of 6, zodat het net niet helemaal hard is. Het gaat erom dat het ei lekker...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Rode Poon Met Venkel
Snijdt de buik van de vis open en verwijder de ingewanden. Knip de vinnen af en spoel de vis goed...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Spaghetti Met Garnalen
Kook de spaghetti net niet beetgaar en giet die af. Snijd de rode peper fijn, net zoals de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans
Pasta Met Romige Spinazie
Na het ontdooien van de spinazie roer je er het bakje creme-fraiche door. De kabeljauw kan je...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Baklava
Zorg er voor dat het filodeeg volledig ontdooid is volgens de tekst op de verpakking (bv 10 uur in...
Aantal personen: 20 » Keuken: Oosters
Pepersaus
Een pepersausje maken voor bij je biefstuk is eigenlijk helemaal niet zoveel werk. Het kost...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands