Alle recepten op een rijtje

Tonijn Carpaccio

Soja Vinaigrette Meng de ingrediënten voor de Soja Vinaigrette met een garde of met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Ananas Met Ijs En Warme Ananassaus

Laat de ananas in een zeef uitlekken en vang het sap op. Breng 5 eetlepels van het ananassap en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Salade Van Asperges Met Gerookte Zalm

Schil en gaar de asperges (ongeveer 10 centimeter lang) volgens de aanwijzingen in het basisrecept,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Avocadosoep

Schil de avocado's en snijd 12 mooie blokjes af voor de garnering. Maak de rest fijn in de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Exotische Fruitsalade

Bij gebruik van gewone crème fraîche deze goed loskloppen met de honing, eventueel wat room of melk...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Garnalencocktail (op Een Bordje)

Leg een paar blaadjes gemengde sla op een bordje (of doe de garnalen in een gekruld blad...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kippenragout-bakje Met Tuinkruiden

Bij een uitgebreid kerstdiner hoort een smakelijk voorgerecht met kip en een menutip waarbij het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Paddestoelen-tapenade

Veeg de champignons schoon en hak ze niet al te fijn (in de keukenmachine). Verhit in een...

Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken

Peer, Rauwe Ham En Ricotto

Schil de peren, verdeel ze in acht partjes in de lengte en verwijder de klokhuizen. Besprenkel de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Perensalade Met Kaas En Noten

Een zomersalade die extra fris smaakt door de citroen-mosterddressing Was de sla en laat deze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardappel Preigratin

Maak de prei schoon en snij hem in flinterdunne ringetjes. Klop de verse roomkaas en de melk met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardappelspies Met Kaas En Breydelspek

Snij een voorgekookte aardappel in de schil in de lengte door. Snij beide helften in partjes....

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Aardappelgratin

Verwarm de oven voor op 180 C. Doe een beetje olie in de ovenschaal en leg er een laagje...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Aardappelsalade Met Dille-yoghurt

Kook de aardappelen in 10 a 15 minuten gaar. Koel ze af in koud water, giet af en bet ze droog met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Alioli : Spaanse Knoflooksaus

Stamp de knoflookteentjes in de vijzel met een klein beetje zout tot het een zeer fijne pasta...

Aantal personen: 1 » Keuken: Spaans