Alle recepten op een rijtje

Aardappelballetjes

Doe de aardappelpuree in een kom en prak er met een vork de feta, ui, knoflook, peterselie,...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Indiaanse Wortelsoep

Verhit de olie in een (soep)pan en fruit de ui 5 minuten op een halfhoog vuur. Voeg de winterpeen...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Krab Cakes

Week brood in scheutje melk en knijp het vocht eruit. Meng krab, brood en de rest van de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Mango Limoen Saus

Doe alle ingredienten in een blender/keukenmachine en hak alles fijn en laat lopen tot de saus wat...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Ketjap Salsa

Alles goed mengen en ongeveer een nacht laten staan. ...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Tomatentaart

Oven voorverwarmen op 200 C. Beleg de ovenschaal met bladerdeeg (ook de rand) en leg daar de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Mexicaanse Marinade

Meng alle ingredienten goed in een plastic zakje. Marineer hier bijvoorbeeld kippedijfilet in...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Fris Pittige Salsa

Meng alles goed en laat een uurtje in de koelkast staan. Serveren bij een bbq....

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Kipsalade

Doe de kip in een pan met de groenten en peperkorrels en zet onder water. Laat 3 uur op laag vuur...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Marinade Voor Barbecuevlees

Meng al deze ingredienten en wees vooral gul met de ketchup en de bruine suiker. ...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Lamskotelet Op De Barbecue

Maak de ui schoon en snipper hem fijn en doe hetzelfde met de knoflook. Neem dan een diepe schaal...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Aardbeien Tortillas

Rol de tortillas in folie en leg ze op de barbecue tot ze warm en vouwbaar zijn. Leg ze op een...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Tapenade Voor Vlees

Alles samenvoegen. Fijnhakken met de staafmixer, perfect om in te marineren, is voldoende voor 1...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Bietjessoep

De bietjes voor de soep pureren en wat water erbij doen...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Varkenshaas Met Broccoli En Kaas

Neem een snijplank en snijd de Varkens haas in mooie repen, verwijder hierbij ook de witte stukken....

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Knolselderijpuree

Schil de knolselderij en snij deze in blokjes. ga vervolgens verder met het pellen van de ui en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Groentesoep

Maak eerst de bouillon klaar, voeg daaraan de poulet of blokjes varkensfilet toe, laat dit gaar...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Bladerdeeghapjes Met Geitenkaas, Appel, Walnoot En Honing

Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Verwarm ondertussen de oven voor (hete lucht oven) op ca....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spetsofai

Strooi flink wat zout over de aubergines en laat ze een half uur 'zweten'. Spoel ze af en dep ze...

Aantal personen: 2 » Keuken: Grieks

Zeeduivel Saganaki

Snijd de blaadjes van de venkel en bewaar ter garnering. Halveer de knol in de lengte, verwijder de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Grieks