Alle recepten op een rijtje
Aardappelballetjes
Doe de aardappelpuree in een kom en prak er met een vork de feta, ui, knoflook, peterselie,...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Indiaanse Wortelsoep
Verhit de olie in een (soep)pan en fruit de ui 5 minuten op een halfhoog vuur. Voeg de winterpeen...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Krab Cakes
Week brood in scheutje melk en knijp het vocht eruit. Meng krab, brood en de rest van de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Mango Limoen Saus
Doe alle ingredienten in een blender/keukenmachine en hak alles fijn en laat lopen tot de saus wat...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Ketjap Salsa
Alles goed mengen en ongeveer een nacht laten staan. ...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Tomatentaart
Oven voorverwarmen op 200 C. Beleg de ovenschaal met bladerdeeg (ook de rand) en leg daar de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Mexicaanse Marinade
Meng alle ingredienten goed in een plastic zakje. Marineer hier bijvoorbeeld kippedijfilet in...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Fris Pittige Salsa
Meng alles goed en laat een uurtje in de koelkast staan. Serveren bij een bbq....
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Kipsalade
Doe de kip in een pan met de groenten en peperkorrels en zet onder water. Laat 3 uur op laag vuur...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Marinade Voor Barbecuevlees
Meng al deze ingredienten en wees vooral gul met de ketchup en de bruine suiker. ...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Lamskotelet Op De Barbecue
Maak de ui schoon en snipper hem fijn en doe hetzelfde met de knoflook. Neem dan een diepe schaal...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Aardbeien Tortillas
Rol de tortillas in folie en leg ze op de barbecue tot ze warm en vouwbaar zijn. Leg ze op een...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Tapenade Voor Vlees
Alles samenvoegen. Fijnhakken met de staafmixer, perfect om in te marineren, is voldoende voor 1...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Bietjessoep
De bietjes voor de soep pureren en wat water erbij doen...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Varkenshaas Met Broccoli En Kaas
Neem een snijplank en snijd de Varkens haas in mooie repen, verwijder hierbij ook de witte stukken....
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Knolselderijpuree
Schil de knolselderij en snij deze in blokjes. ga vervolgens verder met het pellen van de ui en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Groentesoep
Maak eerst de bouillon klaar, voeg daaraan de poulet of blokjes varkensfilet toe, laat dit gaar...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Bladerdeeghapjes Met Geitenkaas, Appel, Walnoot En Honing
Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Verwarm ondertussen de oven voor (hete lucht oven) op ca....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Spetsofai
Strooi flink wat zout over de aubergines en laat ze een half uur 'zweten'. Spoel ze af en dep ze...
Aantal personen: 2 » Keuken: Grieks
Zeeduivel Saganaki
Snijd de blaadjes van de venkel en bewaar ter garnering. Halveer de knol in de lengte, verwijder de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Grieks