Alle recepten op een rijtje

Fruitig Varkenshaasje ([met Cranberryportsaus)

2 sjalotten 45 g roomboter 2 tenen knoflook ½ pot vleesfond 250 ml rode port 3...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hartige Kuikensoesjes

1. Smelt de boter en meng er de bloem door. Doe er dan al roerende het water bij en een snuifje...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kip Met Knoflook

1. Verwarm de oven voor op 200° C. Vermeng het korianderpoeder met 1 el olie, 2 el limoensap en...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Kipjes Met Kaas En Ham

De kip is natuurlijk bij uitstek hét paasbeest. Deze kippen hebben in hun bolle buikje een eitje...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Perentaartje Met Gorgonzola

Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de hele peren voorzichtig met een dunschiller en laat het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gorgonzola-selderij Soep In Een Peer

Een soepje met een pittige bite, opgediend in een elegant peertje. Snijd van de peren een kapje...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kalfslever In Port

De stevige smaak van de gemarineerde kalfslever komt nog eens extra goed tot zijn recht met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kaashartjes Met Gemarineerde Bessen

Snijd het vanillestokje open en schraap de zaadjes er met een mesje uit. Roer de vanillezaadjes met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Konijn In Gelei

Konijn is een populair gerecht in de Champagne. Heel klassiek is de bereidingswijze in de witte...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Gevulde Peren Met Mincemeat

Maak de mincemeat van tevoren: -vermeng alle ingrediënten en laat alles 24-48 uur afgedekt op een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Terrine Van Eend En Eendenlever

Deze terrine wordt gemaakt van tamme eend. Daarvan zijn de levers zachter van smaak en smeuïger dan...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Gevlochten Broodletters Met Tijm

Meng de broodmix met de boter, de melk en de tijm en kneed het tot een soepel deeg. Laat het deeg...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Letters Van Schuim

Verzamel de initialen uit van de gasten. Verwarm de oven voor op 150 ˚C. Splits de eieren....

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Kerstklok

Klok Beboter de vorm en strooi wat bloem over de boter. Verwarm de oven voor op180 graden. Splits...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Hartige Tulband Met Wilde Kruiden

Was en schil de aardappelen en kook ze in weinig water gaar. Giet ze af en stamp de aardappelen...

Aantal personen: 8 » Keuken: Anders

Bonenpaté

Deze bijzondere paté is opgebouwd uit verschillende laagjes witte en zwarte bonen. U serveert hem...

Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Bonbons Van Sierfruit

Voordat u de bonbons kunt maken moet tenminste 6 maanden van tevoren het fruit ingemaakt...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Sachertorte

Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet de springvorm in en bedek de bodem met een rondje...

Aantal personen: 12 » Keuken: Wereldkeuken

Schwarzwälder Kirchtorte

Verwarm de oven voor op 180ºC. Smelt de chocolade au bain marie of in de magnetron. Roer de zachte...

Aantal personen: 6 » Keuken: Anders

Chocolade Bieten Taart

Voorbereiding Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Pureer de bietjes in een...

Aantal personen: 12 » Keuken: Wereldkeuken