Alle recepten op een rijtje
Fruitig Varkenshaasje ([met Cranberryportsaus)
2 sjalotten 45 g roomboter 2 tenen knoflook ½ pot vleesfond 250 ml rode port 3...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Hartige Kuikensoesjes
1. Smelt de boter en meng er de bloem door. Doe er dan al roerende het water bij en een snuifje...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kip Met Knoflook
1. Verwarm de oven voor op 200° C. Vermeng het korianderpoeder met 1 el olie, 2 el limoensap en...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Kipjes Met Kaas En Ham
De kip is natuurlijk bij uitstek hét paasbeest. Deze kippen hebben in hun bolle buikje een eitje...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Perentaartje Met Gorgonzola
Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de hele peren voorzichtig met een dunschiller en laat het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gorgonzola-selderij Soep In Een Peer
Een soepje met een pittige bite, opgediend in een elegant peertje. Snijd van de peren een kapje...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kalfslever In Port
De stevige smaak van de gemarineerde kalfslever komt nog eens extra goed tot zijn recht met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Kaashartjes Met Gemarineerde Bessen
Snijd het vanillestokje open en schraap de zaadjes er met een mesje uit. Roer de vanillezaadjes met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Konijn In Gelei
Konijn is een populair gerecht in de Champagne. Heel klassiek is de bereidingswijze in de witte...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
Gevulde Peren Met Mincemeat
Maak de mincemeat van tevoren: -vermeng alle ingrediënten en laat alles 24-48 uur afgedekt op een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Terrine Van Eend En Eendenlever
Deze terrine wordt gemaakt van tamme eend. Daarvan zijn de levers zachter van smaak en smeuïger dan...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
Gevlochten Broodletters Met Tijm
Meng de broodmix met de boter, de melk en de tijm en kneed het tot een soepel deeg. Laat het deeg...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Letters Van Schuim
Verzamel de initialen uit van de gasten. Verwarm de oven voor op 150 ˚C. Splits de eieren....
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Kerstklok
Klok Beboter de vorm en strooi wat bloem over de boter. Verwarm de oven voor op180 graden. Splits...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Hartige Tulband Met Wilde Kruiden
Was en schil de aardappelen en kook ze in weinig water gaar. Giet ze af en stamp de aardappelen...
Aantal personen: 8 » Keuken: Anders
Bonenpaté
Deze bijzondere paté is opgebouwd uit verschillende laagjes witte en zwarte bonen. U serveert hem...
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken
Bonbons Van Sierfruit
Voordat u de bonbons kunt maken moet tenminste 6 maanden van tevoren het fruit ingemaakt...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Sachertorte
Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet de springvorm in en bedek de bodem met een rondje...
Aantal personen: 12 » Keuken: Wereldkeuken
Schwarzwälder Kirchtorte
Verwarm de oven voor op 180ºC. Smelt de chocolade au bain marie of in de magnetron. Roer de zachte...
Aantal personen: 6 » Keuken: Anders
Chocolade Bieten Taart
Voorbereiding Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Pureer de bietjes in een...
Aantal personen: 12 » Keuken: Wereldkeuken