Alle recepten op een rijtje

Toast Met Geitenkaas

Snij kleine ronde vormpjes ui het broodkruim van zo'n 5 a 6 cm. Makkelijk is dit met een glas van...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Vismoussse

Ingrediënten voor 8 stuks: Kook de visfilets gaar in de wijn en visbouillon. Mix ze glad met de...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Pastahapje Met Asperge

Ingrediënten voor 4 stuks: Schil de asperges en stoom ze beetgaar, snij de punten af op zo'n 8...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Trostomaatjes

Hol de tomaatjes uit, dit gaat uitstekend met een appelboor. Haal met diezelfde appelboor...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Mosseltjes Met Perzik

Kook de mosselen in bijzijn van selder, ui en wat knoflook, doe ze uit de schelp en zeef het...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Verse Haring In Appelroom

Snijd de maatjes in hapklare stukken. Meng de platte kaas met de room en voeg het sap van een...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Amuse - Zalmmousse

Doe de gerookte én verse roze zalm in de keukenrobot of cutter, kruid met peper, cayennepeper,...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Scampi's In Eigen Bisque

Maak een scampibisque zoals aangegeven op recept. Pel de scampi's op het staartstukje na en...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Garnalen In Roomsaus

Maak een blonde roux met wat boter, bloem en de visbouillon (neem steeds gelijke delen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Kerstomaatjes

Snijd de kerstomaatjes open langs de bolle kant, zodat ze beter blijven liggen op het lepeltje of...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Sushi's Van Spinazie En Zalm

Ingrediënten voor 8 stuks: •Meng het sap van het mandarijntje met de sojasaus en marineer hierin...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Krabtaartjes

Ingrediënten voor 10 stuks: •Verwarm de oven voor op 190°, hete lucht 180°. •Fruit de ui en...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Chocoladecake Met Ganache Van Vijgen En Porto

Ingrediënten voor 15 stuks: •Klop de boter met de suiker tot een licht romig mengsel. Meng er de...

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands

Asperge-roomsoep Met Kervel

Snijd de kopjes (ca. 2 cm) van de asperges en houd ze apart. Snijd de rest van de asperges in...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Omelet Met Asperges

Snijd de asperges in dunne plakken Verhit 2 eetl. olie en bak hierin de lente ui 3 a 4 min. Klop...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zuurkool Saucijsenpakketje

Bereidingstijd: 45 min. Verwarm de oven voor op 175 °C (of gasstand 4-5). Meng in een kom de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Wentelteefjes

Snijd het stokbrood in 8 stukken. Klop de eieren met een vork in een diep bord los. Klop de melk...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Clubsandwich Met Haring En Avocado

Rooster de sneetjes brood in een broodrooster. Snijd 1 avocado in dunne plakken en sprenkel er wat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kaasbouillon Met Bleekselderij

Breng 500 ml water met het bouillontablet en de bleekselderij aan de kook. Kook de bleekselderij in...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Kerriesoep Met Spinazie

Verhit de boter en fruit de ui en het kerriepoeder ca. 2 minuten. Roer de bloem erdoor. Voeg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands