Alle recepten op een rijtje
Toast Met Geitenkaas
Snij kleine ronde vormpjes ui het broodkruim van zo'n 5 a 6 cm. Makkelijk is dit met een glas van...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Vismoussse
Ingrediënten voor 8 stuks: Kook de visfilets gaar in de wijn en visbouillon. Mix ze glad met de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Pastahapje Met Asperge
Ingrediënten voor 4 stuks: Schil de asperges en stoom ze beetgaar, snij de punten af op zo'n 8...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gevulde Trostomaatjes
Hol de tomaatjes uit, dit gaat uitstekend met een appelboor. Haal met diezelfde appelboor...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Mosseltjes Met Perzik
Kook de mosselen in bijzijn van selder, ui en wat knoflook, doe ze uit de schelp en zeef het...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Verse Haring In Appelroom
Snijd de maatjes in hapklare stukken. Meng de platte kaas met de room en voeg het sap van een...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Amuse - Zalmmousse
Doe de gerookte én verse roze zalm in de keukenrobot of cutter, kruid met peper, cayennepeper,...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Scampi's In Eigen Bisque
Maak een scampibisque zoals aangegeven op recept. Pel de scampi's op het staartstukje na en...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Garnalen In Roomsaus
Maak een blonde roux met wat boter, bloem en de visbouillon (neem steeds gelijke delen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gevulde Kerstomaatjes
Snijd de kerstomaatjes open langs de bolle kant, zodat ze beter blijven liggen op het lepeltje of...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Sushi's Van Spinazie En Zalm
Ingrediënten voor 8 stuks: •Meng het sap van het mandarijntje met de sojasaus en marineer hierin...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Krabtaartjes
Ingrediënten voor 10 stuks: •Verwarm de oven voor op 190°, hete lucht 180°. •Fruit de ui en...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Chocoladecake Met Ganache Van Vijgen En Porto
Ingrediënten voor 15 stuks: •Klop de boter met de suiker tot een licht romig mengsel. Meng er de...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands
Asperge-roomsoep Met Kervel
Snijd de kopjes (ca. 2 cm) van de asperges en houd ze apart. Snijd de rest van de asperges in...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Omelet Met Asperges
Snijd de asperges in dunne plakken Verhit 2 eetl. olie en bak hierin de lente ui 3 a 4 min. Klop...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Zuurkool Saucijsenpakketje
Bereidingstijd: 45 min. Verwarm de oven voor op 175 °C (of gasstand 4-5). Meng in een kom de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Wentelteefjes
Snijd het stokbrood in 8 stukken. Klop de eieren met een vork in een diep bord los. Klop de melk...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Clubsandwich Met Haring En Avocado
Rooster de sneetjes brood in een broodrooster. Snijd 1 avocado in dunne plakken en sprenkel er wat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kaasbouillon Met Bleekselderij
Breng 500 ml water met het bouillontablet en de bleekselderij aan de kook. Kook de bleekselderij in...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Kerriesoep Met Spinazie
Verhit de boter en fruit de ui en het kerriepoeder ca. 2 minuten. Roer de bloem erdoor. Voeg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands