Alle recepten op een rijtje
Tomatensaus
Verhit wat olijfolie en fruit daarin de fijngesnipperde ui en knoflook, als deze mooi glazig zijn...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Preiroom Saus [voor Alle Visgerechten]
Stoof de fijngesnipperde prei in boter tot hij glazig wordt en blus met de jenever, laat even...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Ossenstaartsoep
Doe de stukken ossenstaart in en ruime pan en strooi er zout en peper over, voeg ook het...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Kippen Groentesoep
Doe de vleugels in een ruime pan, kruidt flink met peper en zout. Leg er een laurierblad bij en...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Groenten Roomsoep
Was alle groenten en snij ze in stukken, hou enkele bladeren van de selder opzij. Laat boter...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Preisoep
Snijd twee van de 3 preiwitten in stukjes, snipper de ui en knoflook. Smelt een klontje boter en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Zomerse Tomatensoep
Was alle groenten en snij ze in stukken, laat boter smelten in een ruime pan en stoof ze hierin...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aardappelen Uit De Oven
Verwarm de oven tot 200°. Schil de aardappelen, snij ze in vier en kook ze beetgaar in licht...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Salade Van Pasta & Asperges
Maak de asperges schoon en leg ze in koud water waar wat citroensap aan is toegevoegd. Doe de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Gemarineerde Spareribs
Maak met bovenvermelde ingrediënten een marinade en giet deze over de sparerib, laat afgedekt 1...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kikkerbilletjes Op Eigen Wijze
Kruid de kikkerbilletjes royaal met peper en wat zout. Wentel ze vervolgens door wat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aspergerolletjes Met Gekookte Ham
Verwijder de korst van de kaas en rasp deze fijn. Kook de aardappelen en pureer ze, samen met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kalfsvlees Met Groene Asperges
Smelt een flinke klont boter en laat het vlees hierin op hoog vuur kleuren. Strooi er de ui, wortel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gestoomde Haring
Was de aardappelen, doe ze in een ruime kom en zet onder in licht gezouten water. Snij de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Mousse Van Kip
Kook de kippenfilet zo'n 20 minuten in water met het bouillonblokje en wat zout, laat afkoelen in...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Mosselen Met Rode Tapenade
Kook de mosselen tot ze mooi open zijn in bijzijn van de selder en ui, giet af en laat afkoelen....
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Kip Met Appeltjes In Kerrie
Snijd de kipfilet in kleine blokjes, smelt een klontje boter en laat ze hierin mooi...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Puree Van Bonen & Tonijn
Ingrediënten voor 10 stuks: Laat de bonen en de tonijn apart uitlekken. Hou 1/3 van de tonijn...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Hapjes Van Krab & Zalm
1 blikje krab 2 Doe de eieren in een kom en plet ze fijn met een vork, kruid met wat peper en...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Gevulde Mini Witloofjes
Doe de gekookte ham in de blender en maal fijn, giet er straalsgewijs de room aan toe tot een mooi...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands