Alle recepten op een rijtje

Tomatensaus

Verhit wat olijfolie en fruit daarin de fijngesnipperde ui en knoflook, als deze mooi glazig zijn...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Preiroom Saus [voor Alle Visgerechten]

Stoof de fijngesnipperde prei in boter tot hij glazig wordt en blus met de jenever, laat even...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Ossenstaartsoep

Doe de stukken ossenstaart in en ruime pan en strooi er zout en peper over, voeg ook het...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Kippen Groentesoep

Doe de vleugels in een ruime pan, kruidt flink met peper en zout. Leg er een laurierblad bij en...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Groenten Roomsoep

Was alle groenten en snij ze in stukken, hou enkele bladeren van de selder opzij. Laat boter...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Preisoep

Snijd twee van de 3 preiwitten in stukjes, snipper de ui en knoflook. Smelt een klontje boter en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zomerse Tomatensoep

Was alle groenten en snij ze in stukken, laat boter smelten in een ruime pan en stoof ze hierin...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardappelen Uit De Oven

Verwarm de oven tot 200°. Schil de aardappelen, snij ze in vier en kook ze beetgaar in licht...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Salade Van Pasta & Asperges

Maak de asperges schoon en leg ze in koud water waar wat citroensap aan is toegevoegd. Doe de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Gemarineerde Spareribs

Maak met bovenvermelde ingrediënten een marinade en giet deze over de sparerib, laat afgedekt 1...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kikkerbilletjes Op Eigen Wijze

Kruid de kikkerbilletjes royaal met peper en wat zout. Wentel ze vervolgens door wat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aspergerolletjes Met Gekookte Ham

Verwijder de korst van de kaas en rasp deze fijn. Kook de aardappelen en pureer ze, samen met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kalfsvlees Met Groene Asperges

Smelt een flinke klont boter en laat het vlees hierin op hoog vuur kleuren. Strooi er de ui, wortel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gestoomde Haring

Was de aardappelen, doe ze in een ruime kom en zet onder in licht gezouten water. Snij de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mousse Van Kip

Kook de kippenfilet zo'n 20 minuten in water met het bouillonblokje en wat zout, laat afkoelen in...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Mosselen Met Rode Tapenade

Kook de mosselen tot ze mooi open zijn in bijzijn van de selder en ui, giet af en laat afkoelen....

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Kip Met Appeltjes In Kerrie

Snijd de kipfilet in kleine blokjes, smelt een klontje boter en laat ze hierin mooi...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Puree Van Bonen & Tonijn

Ingrediënten voor 10 stuks: Laat de bonen en de tonijn apart uitlekken. Hou 1/3 van de tonijn...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Hapjes Van Krab & Zalm

1 blikje krab 2 Doe de eieren in een kom en plet ze fijn met een vork, kruid met wat peper en...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Gevulde Mini Witloofjes

Doe de gekookte ham in de blender en maal fijn, giet er straalsgewijs de room aan toe tot een mooi...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands