Alle recepten op een rijtje

Asperges Met Ei & Gandaham

Kook of stoom de asperges al denté in licht gezouten water. Neem een scheutje van het kookvocht...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Chocoladerol Met Mango

Klop de eieren met de suiker met een elektrische klopper of keukenrobot gedurende 20 minuten...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Kiwicréme Met Vanillesaus

Schil de kiwi's en pureer ze samen met de suiker. Klop (voor de vanillesaus) de eierdooiers, de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Cake

Klop de eieren met de suiker tenminste 15 minuten tot het mengsel schuimig is en witachtig...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Sorbet Van Passievrucht

Kook het water met de suiker, voeg de wijn en het citroensap toe en laat even zachtjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Honing Gebak

Meng de honing, de losgeklopte eieren, het sinaasappelsap, de (gesmolten) boter en de specerijen in...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Flan Van Rode Bessen

Was de bessen en laat ze vervolgens in het water koken tot een compote verkregen wordt. Duw deze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pannenkoeken

Meng alle ingrediënten goed door elkaar (gaat het best met keukenrobot). De boter smelt u...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardbeien Taart

Breng de melk met het in de lengte doormidden gesneden vanillestokje aan de kook, neem van het vuur...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Vanille Roomijs

Doe het in de lengte doorgesneden vanillestokje in de melk en breng deze net niet aan de kook. Neem...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kriekentaart

Verwarm de oven op 175°. Klop de eieren samen met de suiker (krachtig) in een ruime kom...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rijstvla

Verwarm de oven op 180°, warme luchtovens 170°. Smelt de boter in een pan en roer de rijst...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mini Cakes

Verwarm de over voor op 180°. Smelt de boter au bain marie en voeg er al kloppend de suiker en...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Appeltaart

Verwarm de oven voor op 175°. Doe de suiker in twee gelijke delen en gebruik één deel om de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Halloween Wafeltjes

Het deegrecept is eigenlijk bedoeld om echte Brusselse wafels mee te maken, maar ik opteerde deze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Krieltjes Met Gerookte Zalm

Doe een flinke scheut olijfolie in een kom, kruid flink met peper en wat zout. Snij de topjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Carpaccio Van Roze Zalm

Verdeel de zalmplakjes over 4 grote borden. Maak een dressing van: olijfolie, citroensap, zwarte...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Salade Van Asperge & Garnalen

Spoel de salade en doe ze in een grote mengkom. Schil de asperges en verwijder het harde...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Aardappel Makreel Salade

Kook de aardappeltjes beetgaar en laat even afkoelen, snijd ze vervolgens in plakjes of...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Pastasalade Met Krokante Spekjes

Kook de pasta al denté volgens gebruiksaanwijzing, laat de erwtjes zo'n 3 minuutjes meekoken, giet...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands