Alle recepten op een rijtje
Brownies Met Chocolade Roomijs En Vanille Ijs
Verwarm de oven voor op 175 graden. Bekleed een bakvorm van 20 x 20 centimeter met bakpapier....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gekaramelliseerd Fruit
Haal de schil van de perziken en nectarines, halveer het fruit Ontdoe van de pit en snijd alles...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gebakken Appel Met Banaan En Walnoten
Snijd de geschilde appels in 8 partjes en verwijder de klokhuizen Besprenkel de appelpartjes met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Bosvruchtendessert
Gemengde vruchten in de koelkast laten ontdooien vocht afgieten en de vruchten in een platte...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Appelmoes Anders - Met Gember
Was de appels zorgvuldige, verwijder de klokhuizen en snijd de appels in parten Breng ze met 1 dl...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Appelmoes
Appels schillen, in gelijke stukjes snijden 4 minuten afgedekt op 750 Watt in de magnetron zetten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aardbeiensoep
Pureer met de blender de aardbeien Verwarm de aardbeienpuree en voeg de wodka, suiker en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Abrikozencrème
Bereidingswijze: - Los de gelatine op in het water - Mix de cottage cheese en zure room in...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Zalmtoast
Rooster toastbrood in de broodrooster. Leg daarop een plakje gerookte zalm en zet daarna nog even...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Gerookte Zalmschotel
Op een bedje van geciseleerde spitskool en een klein beetje gemengde fruitsla schikken we enkele...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aardappel-haringsalade
Bereidingstijd: 15 minuten Bereiding 1. Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Scampi's Met Appeltjes In Kerrieroom
Pel de scampi's tot het staartstukje na en ontdoe ze van hun darmkanaaltje, kruid ze royaal met...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Kabeljauwhaasje Met Blanke Botersaus
Snij de wortelen en de selder in brunoise en stoof ze even aan in een klontje boter. Smelt wat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kabeljauw In Kerrieroom
Verwarm de oven voor tot 175°. Verhit wat olijfolie in een koekenpan en stoof de preiringetjes...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Tagliatelle Met Zalm & Rivierkreeftjes
Smelt de boter en roer er de bloem door, ga door met de bouillon tot een mooie gladde roux. Giet...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Mosselen In Witte Wijn
Was de mosselen flink en zet ze vervolgens een uurtje in licht gezouten water. Een half uur voor...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Worstenbroodjes
Snipper de sjalot en knoflook zeer fijn en voeg ze toe aan het gehakt. Voeg het ei en paneermeel...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Kalkoen Nuggets
Neem 3 kommetjes en doe daar in: in het eerste genoeg bloem om alle vleesbrokjes door te halen, 2e...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Krentenbolletjes
Ingrediënten voor 10 stuks: Meng het all in bloem met het water en kneed dit 20 minuten met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Mini Kalkoenbrochette
Voor de marinade, klop de sojasaus op met de kerriepoeder en het limoensap, vervolgens met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands