Alle recepten op een rijtje
Noten- En Perenchutney
Schil de peren en snij ze in vieren en verwijder de pitten. Snij de peren in blokjes....
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Zuiderse Ovenaardappelen
Verwarm de oven voor op 230 °C. Snij de aardappelen in schijfjes. Boter een ovenschaal in met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Risotto Met Zuiderse Groenten En Parmezaankoekje
Snij de groenten in blokjes van 1 centimeter. De aubergine onmiddellijk instrijken met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Groenten Bij De Barbecue
Snij de courgettes en aubergine in dunne, lange plakjes, gesneden in de lengte. Snij de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Salade Van Boontjes En Sojascheuten
Meng de boontjes met sojascheuten, enkele kerstomaten en geroosterde sesamzaadjes. Maak een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Aardappeltaart Met Spek En Kaas
Schil de aardappelen en snij ze in plakjes. Bak ze in de Solo kort aan en schik ze in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Blinis
Meng de bloem met de helft van de melk, de suiker en de gist door elkaar. Laat rijzen tot het...
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken
Wortel-courgette Scones
Rasp de wortelen en de courgettes. Klop de eieren los en roer er de bloem en de melk door tot...
Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken
Rijst Met Een Oosters Tintje
Kook de basmatirijst in gezouten water. Wanneer de korreltjes gaar zijn, spoel je ze koud....
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Rabarber- En Honingcompote
Verwarm de oven voor op 170°C. Schil de rabarber en snij hem in stukken van 2,5 cm lang....
Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken
Rabarbersorbet
Schil en snij de rabarber in stukjes van 2,5 cm. Doe ze in een pan, voeg er een halve liter...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Zalmpasteitje Met Asperges
Schil de witte asperges en kook ze gedurende 10 min. in 1 liter water. Koel ze vervolgens in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Gemarineerde Lamsbout
Verwijder het vet van de lamsbout. Meng in een kom de helft van de oregano, de tijm, de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken
Gekruide Courgettes Op Pakistaanse Wijze
Verhit de Solo in een stoofpan met dikke bodem en bak de ui in 4 minuten bruin. Voeg de in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Gegrilde Tonijn Met Groentesate's
Maak de primeurs schoon en blancheer ze. Spies de primeurs op een satéstokje , kruid met peper...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Tonijntartaar Met Mangopuree
Meng de tonijn, de zeste en het sap van de limoen. Voeg de gehakte koriander en Solo Vloeibaar...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kip Met Cola
Laat de cola, de suiker en de bruine fond inkoken tot de helft en voeg een scheutje limoensap,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Lauwe Linzensla Met Geitenkaas
Bereid of verwarm de linzen volgens de richtlijnen op de verpakking. Laat ze uitlekken en hou...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kabeljauw
Bestrooi de visfilets met dungesneden reepjes gemberwortel en versgeperst limoensap. Laat het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Pasta In Een Tuintje Van Groente
Giet de Solo in een pannetje en voeg hierbij de saffraan, de kurkuma, de geperste look en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken