Alle recepten op een rijtje

Noten- En Perenchutney

Schil de peren en snij ze in vieren en verwijder de pitten. Snij de peren in blokjes....

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Zuiderse Ovenaardappelen

Verwarm de oven voor op 230 °C. Snij de aardappelen in schijfjes. Boter een ovenschaal in met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Risotto Met Zuiderse Groenten En Parmezaankoekje

Snij de groenten in blokjes van 1 centimeter. De aubergine onmiddellijk instrijken met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Groenten Bij De Barbecue

Snij de courgettes en aubergine in dunne, lange plakjes, gesneden in de lengte. Snij de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Salade Van Boontjes En Sojascheuten

Meng de boontjes met sojascheuten, enkele kerstomaten en geroosterde sesamzaadjes. Maak een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Aardappeltaart Met Spek En Kaas

Schil de aardappelen en snij ze in plakjes. Bak ze in de Solo kort aan en schik ze in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Blinis

Meng de bloem met de helft van de melk, de suiker en de gist door elkaar. Laat rijzen tot het...

Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Wortel-courgette Scones

Rasp de wortelen en de courgettes. Klop de eieren los en roer er de bloem en de melk door tot...

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Rijst Met Een Oosters Tintje

Kook de basmatirijst in gezouten water. Wanneer de korreltjes gaar zijn, spoel je ze koud....

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Rabarber- En Honingcompote

Verwarm de oven voor op 170°C. Schil de rabarber en snij hem in stukken van 2,5 cm lang....

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Rabarbersorbet

Schil en snij de rabarber in stukjes van 2,5 cm. Doe ze in een pan, voeg er een halve liter...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Zalmpasteitje Met Asperges

Schil de witte asperges en kook ze gedurende 10 min. in 1 liter water. Koel ze vervolgens in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gemarineerde Lamsbout

Verwijder het vet van de lamsbout. Meng in een kom de helft van de oregano, de tijm, de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Gekruide Courgettes Op Pakistaanse Wijze

Verhit de Solo in een stoofpan met dikke bodem en bak de ui in 4 minuten bruin. Voeg de in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gegrilde Tonijn Met Groentesate's

Maak de primeurs schoon en blancheer ze. Spies de primeurs op een satéstokje , kruid met peper...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Tonijntartaar Met Mangopuree

Meng de tonijn, de zeste en het sap van de limoen. Voeg de gehakte koriander en Solo Vloeibaar...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kip Met Cola

Laat de cola, de suiker en de bruine fond inkoken tot de helft en voeg een scheutje limoensap,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Lauwe Linzensla Met Geitenkaas

Bereid of verwarm de linzen volgens de richtlijnen op de verpakking. Laat ze uitlekken en hou...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kabeljauw

Bestrooi de visfilets met dungesneden reepjes gemberwortel en versgeperst limoensap. Laat het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Pasta In Een Tuintje Van Groente

Giet de Solo in een pannetje en voeg hierbij de saffraan, de kurkuma, de geperste look en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken