Alle recepten op een rijtje
Mascarponecake Met Pruimensaus
Verwarm de oven voor op 200ºC. Rooster de geschaafde amandelen in een droge koekenpan rondom bruin....
Aantal personen: 12 » Keuken: Italiaans
Aardappelcake Met Cranberries
Kook de aardappels in ca 20 minuten gaar in water zonder zout. Knijp ze door een pureeknijper en...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands
Sachertorte
Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet de springvorm in en bedek de bodem met een rondje...
Aantal personen: 12 » Keuken: Wereldkeuken
Witte Sterretjestaart
Laat alle ingrediënten op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven voor op 160 graden. Mix de...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands
Slagroomtaart Met Aardbeien
Voor ca. 8 punten: Verwarm de oven voor op 175 °C. Vet een springvorm (doorsnede 24 cm) in en...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands
Taart Met Frisse Vruchten
Verwarm de oven voor op 175 ºC. Vet een bakvorm (doorsnede 24 cm) in met Becel Bakken en Braden....
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands
Cheesecake Met Citrusfruit
Verwarm de oven voor op 175°C (heteluchtoven 150°C). Verkruimel de biscuitjes. Verwarm de Becel...
Aantal personen: 12 » Keuken: Wereldkeuken
Cranberrytaart
Verwarm de oven voor op 200°C (heteluchtoven 180°C). Vet een springvorm (doorsnede ca. 24 cm) in...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands
Pompoentaart
Verwarm de oven voor op 190ºC. Maak de pompoen schoon en snijd 100 g vruchtvlees in blokjes en...
Aantal personen: 12 » Keuken: Wereldkeuken
Chocolade Bieten Taart
Voorbereiding Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Pureer de bietjes in een...
Aantal personen: 12 » Keuken: Wereldkeuken
Chocolade-Pindakaastaart Volgens Amerikaans Recept
Verwarm de oven voor op 190°C (heteluchtoven 170°C). Vet de springvormen in. Bereiding Klop de...
Aantal personen: 12 » Keuken: Wereldkeuken
Mascarponecake Met Pruimensaus
Verwarm de oven voor op 200ºC. Rooster de geschaafde amandelen in een droge koekenpan rondom...
Aantal personen: 12 » Keuken: Italiaans
Spinaziekoekjes
Voor 12 personen Zet de spinazie 11-12 minuten op de ontdooistand in de magnetron. Zo nu en dan...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands
Rozijnen Sandwichbroodjes
Meng de bloem met de gist de suiker en een snuifje zout. Vorm een kuiltje in het midden en giet...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands
Pittige Kippenhapjes
Snijd de vleugeltjes middendoor, neem het dikste gedeelte en duw hier het vlees helemaal naar voren...
Aantal personen: 12 » Keuken: Wereldkeuken
Chocoladecake Met Ganache Van Vijgen En Port
•Klop de boter met de suiker tot een licht romig mengsel. Meng er de eieren en cacao onder, voeg...
Aantal personen: 12 » Keuken: Frans
Chocoladecake Met Ganache Van Vijgen En Porto
Ingrediënten voor 15 stuks: •Klop de boter met de suiker tot een licht romig mengsel. Meng er de...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands
Vlaai
Voor 2 gekartelde vlaaivorm van 17 cm. doorsnee. Voeg bloem,suiker,gist,melk,boter en het ei...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands
Ricottataart Met Sinaasappel
Breng 150 gram suiker met 11/2 deciliter water aan de kook tot de suiker is opgelost.kook hierin de...
Aantal personen: 12 » Keuken: Italiaans
Peren Taart Met Appel En Rozijnen
Maak de pudding zoals op de verpakking maar neem maar een halve liter melk laat afkoelen.Stoof de...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands