Alle recepten op een rijtje
Poffer Met Zomerfruitsalade
Meng het fruit in een schaal met het sap en eventueel een schepje rietsuiker. Dek de schaal af en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Chocoladepannenkoek Met Frambozen
Breek de chocolade in 4 repen. Verwarm de pannenkoeken volgens de gebruiksaanwijzing (anders breken...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Marshmallow-fruitspiesen Met Chocoladesaus
Schep het fruit in een schaal om met de olie. Rijg om en om een marshmallow en een stukje fruit aan...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Appelringen Met Boerenjongens
Verwijder het klokhuis van de appels met een appelboor. Snijd de ongeschilde appels in plakken van...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Luikse Wafel Met Aardbeien En Chocola
Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snijd ze doormidden. Leg op elk stuk aluminiumfolie...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Banaan Met Rum En Sinaasappel
Was de bananen en snijd ze door het steeltje met schil en al in de lengte doormidden. Maak enkele...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Geitenkaas Met Druiven En Walnoten
Leg elke plak geitenkaas op een stuk aluminiumfolie (van 25 cm). Leg de druiven erop en bestrooi...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Meloen Met Gembermascarpone
Hak de gemberbolletjes fijn. Roer in een kom de mascarpone los met 2 eetlepels gembersiroop en meng...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Peer Met Ricotta En Citroen
Boen de citroen schoon en rasp de gele schil eraf. Pers een halve citroen uit. Rooster in een droge...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Flensje Met Tropisch Fruit En Vanilleboter
Roer in een kom de boter zacht. Snijd het vanillestokje open en schraap met een mesje het merg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kaneel-toffee-appeltjes
Verwarm de oven voor tot 180 °C. Meng de kaneelstok met de boter en bruine suiker in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Griekse Yoghurt Met Kletskoppen En Walnoten
Meng de blauwe bessen, op enkele na voor garnering, door de yoghurt. Leg 4 kletskoppen op 4 borden....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Verse Vijgen Met Walnoten En Kaas
Was de vijgen en snijd de steeltjes en de kroontjes eraf. Snijd de vijgen in kleine stukjes en doe...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Verse Vijgen Gekookt In Saffraanhoning
Was de vijgen. Leg de saffraandraadjes in een bodempje warm water. Smelt de boter in een pannetje,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Flensjes
Zeef de bloem in een kom en maak een kuiltje in het midden. Meng in een andere kom de eieren en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kokos-limoenijsje
Doe de kokosmelk, suiker en limoen in een maatbeker, vul dit aan met koud water tot 300 ml inhoud....
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Gebakken Melk Met Vanille-ijs
Breng de helft van de melk aan de kook. Meng de andere helft met de maïzena, de dooiers en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans
Tomaten-basilicumsorbet
Verwarm 150 ml water met het citroensap en de basterdsuiker tot een suikersiroop. Laat het mengsel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Luchtige Tiramisu Van Restaurant Golosi
Klop met een garde de mascarpone en de suiker door het eigeel. Zet in de koelkast. Klop het eiwit...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Zalmsteaks Met Basilicumsaus
Aardappelen in kokend water met zout 10-15 min. koken. Aardappelen afgieten en aan spiesjes rijgen....
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans