Alle recepten op een rijtje

Poffer Met Zomerfruitsalade

Meng het fruit in een schaal met het sap en eventueel een schepje rietsuiker. Dek de schaal af en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Chocoladepannenkoek Met Frambozen

Breek de chocolade in 4 repen. Verwarm de pannenkoeken volgens de gebruiksaanwijzing (anders breken...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Marshmallow-fruitspiesen Met Chocoladesaus

Schep het fruit in een schaal om met de olie. Rijg om en om een marshmallow en een stukje fruit aan...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Appelringen Met Boerenjongens

Verwijder het klokhuis van de appels met een appelboor. Snijd de ongeschilde appels in plakken van...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Luikse Wafel Met Aardbeien En Chocola

Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snijd ze doormidden. Leg op elk stuk aluminiumfolie...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Banaan Met Rum En Sinaasappel

Was de bananen en snijd ze door het steeltje met schil en al in de lengte doormidden. Maak enkele...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Geitenkaas Met Druiven En Walnoten

Leg elke plak geitenkaas op een stuk aluminiumfolie (van 25 cm). Leg de druiven erop en bestrooi...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Meloen Met Gembermascarpone

Hak de gemberbolletjes fijn. Roer in een kom de mascarpone los met 2 eetlepels gembersiroop en meng...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Peer Met Ricotta En Citroen

Boen de citroen schoon en rasp de gele schil eraf. Pers een halve citroen uit. Rooster in een droge...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Flensje Met Tropisch Fruit En Vanilleboter

Roer in een kom de boter zacht. Snijd het vanillestokje open en schraap met een mesje het merg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kaneel-toffee-appeltjes

Verwarm de oven voor tot 180 °C. Meng de kaneelstok met de boter en bruine suiker in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Griekse Yoghurt Met Kletskoppen En Walnoten

Meng de blauwe bessen, op enkele na voor garnering, door de yoghurt. Leg 4 kletskoppen op 4 borden....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Verse Vijgen Met Walnoten En Kaas

Was de vijgen en snijd de steeltjes en de kroontjes eraf. Snijd de vijgen in kleine stukjes en doe...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Verse Vijgen Gekookt In Saffraanhoning

Was de vijgen. Leg de saffraandraadjes in een bodempje warm water. Smelt de boter in een pannetje,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Flensjes

Zeef de bloem in een kom en maak een kuiltje in het midden. Meng in een andere kom de eieren en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kokos-limoenijsje

Doe de kokosmelk, suiker en limoen in een maatbeker, vul dit aan met koud water tot 300 ml inhoud....

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Gebakken Melk Met Vanille-ijs

Breng de helft van de melk aan de kook. Meng de andere helft met de maïzena, de dooiers en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Tomaten-basilicumsorbet

Verwarm 150 ml water met het citroensap en de basterdsuiker tot een suikersiroop. Laat het mengsel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Luchtige Tiramisu Van Restaurant Golosi

Klop met een garde de mascarpone en de suiker door het eigeel. Zet in de koelkast. Klop het eiwit...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Zalmsteaks Met Basilicumsaus

Aardappelen in kokend water met zout 10-15 min. koken. Aardappelen afgieten en aan spiesjes rijgen....

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans