Alle recepten op een rijtje
Zalmspiesen Van De Barbecue
De zalm in grove stukken snijden. De tomaten, paprika's en de champignons in stukken snijden. Vis...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Zalm In Tomatensaus
Kook de boontjes en de broccoli beetgaar. Snij de zalm in grove stukken. Maak een marinade in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Asperges In Gerookte Zalm Met Krokante Aardappel-wortelkoek
De eieren, de bloem, de sesamzaadjes en de kaas in een kom tot een mooie gladde massa roeren....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Witte Asperges Met Kervelvinaigrette En Ham
Meng voor de kervelvinaigrette olijfolie met een beetje witte wijnazijn en veel gehakte kervel....
Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas
Salade Met Garnalen En Avocado
Doe de ingrediënten voor de dressing in een kom en roer deze tot een saus. Schil de aardappelen en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Zonnevis Met Zeebrugse Garnaaltjes
De zonnevis kort bakken en dresseren op een voorverwarmd bord. Voor de saus: 1 dl mosselsap + 1 dl...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Scholrolletjes Met Bieslook En Garnaal
Dep de scholfilets droog. Controleer of er geen graatjes meer in zitten. Bestrooi de filets met wat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Frambozen Sabayon
Bereiding Baba 10 min. in de oven op 200 graden. Voordien eerst laten rijzen. Bereiding Sabayon...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Saucijsspiesen Met Perzik En Ui
500 gram saucijsjes 2 2 1. Wel de saucijsjes 5 minuten in water dat tegen de kook aan zit. Dep...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Saucijspakketjes Met Zuurkool
Verwarm de oven voor op 175 °C (of gasstand 4-5). Meng in een kom de casselerrib, de paprika, het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Saté Met Sambalrijst En Kroepoek
Het vlees in blokjes snijden. De uien pellen en fijnsijden. Kruiden fijnstampen en vermengen met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Meerval Uit De Oven
1. De meervalfilet in stukken van circa 30 g verdelen en kruiden met peper en zout. 2. Een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Salade Van Makreel En Vruchten
Mosterd-dillesaus: Dille fijnsnijden en met de rest van de ingredienten in een kom mengen tot een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Salade Van Kastanjechampignons Met Kiwi
Maak op 4 bordjes een cirkel van de kiwi's, de champignons en de tomaten. Giet voor de vinaigrette...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Salade Niçoise
Boen de aardappelen schoon. Kook ze in ruim water in de schil in 15-20 minuten beetgaar. Maak de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Aardappelkoekjes
Schil de aardappelen en rasp ze grof, het liefst in dunne flinters boven een grote mengkom. Giet...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Vispotje Uit De Oven
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de broccoliroosjes van de stronk en blancheer ze in ruim...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Spitskool Met Rijst
Rijst gaar koken. Af laten koelen. Spitskool in smalle reepjes snijden. Olie in wok verhitten....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Biefstukreepjes Met Broccoli
Meng de maïzena, mirin, sesamolie en sojasaus in een kom. Snij de biefstuk in dunne reepjes en voeg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Rode Kool
Snij de rode kool in stukken en was deze. Snij de ui en het spek. Maak een koekenpan heet en doe er...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands