Alle recepten op een rijtje

Zalmspiesen Van De Barbecue

De zalm in grove stukken snijden. De tomaten, paprika's en de champignons in stukken snijden. Vis...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Zalm In Tomatensaus

Kook de boontjes en de broccoli beetgaar. Snij de zalm in grove stukken. Maak een marinade in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Asperges In Gerookte Zalm Met Krokante Aardappel-wortelkoek

De eieren, de bloem, de sesamzaadjes en de kaas in een kom tot een mooie gladde massa roeren....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Witte Asperges Met Kervelvinaigrette En Ham

Meng voor de kervelvinaigrette olijfolie met een beetje witte wijnazijn en veel gehakte kervel....

Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas

Salade Met Garnalen En Avocado

Doe de ingrediënten voor de dressing in een kom en roer deze tot een saus. Schil de aardappelen en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Zonnevis Met Zeebrugse Garnaaltjes

De zonnevis kort bakken en dresseren op een voorverwarmd bord. Voor de saus: 1 dl mosselsap + 1 dl...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Scholrolletjes Met Bieslook En Garnaal

Dep de scholfilets droog. Controleer of er geen graatjes meer in zitten. Bestrooi de filets met wat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Frambozen Sabayon

Bereiding Baba 10 min. in de oven op 200 graden. Voordien eerst laten rijzen. Bereiding Sabayon...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Saucijsspiesen Met Perzik En Ui

500 gram saucijsjes 2 2 1. Wel de saucijsjes 5 minuten in water dat tegen de kook aan zit. Dep...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Saucijspakketjes Met Zuurkool

Verwarm de oven voor op 175 °C (of gasstand 4-5). Meng in een kom de casselerrib, de paprika, het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Saté Met Sambalrijst En Kroepoek

Het vlees in blokjes snijden. De uien pellen en fijnsijden. Kruiden fijnstampen en vermengen met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Meerval Uit De Oven

1. De meervalfilet in stukken van circa 30 g verdelen en kruiden met peper en zout. 2. Een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Salade Van Makreel En Vruchten

Mosterd-dillesaus: Dille fijnsnijden en met de rest van de ingredienten in een kom mengen tot een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Salade Van Kastanjechampignons Met Kiwi

Maak op 4 bordjes een cirkel van de kiwi's, de champignons en de tomaten. Giet voor de vinaigrette...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Salade Niçoise

Boen de aardappelen schoon. Kook ze in ruim water in de schil in 15-20 minuten beetgaar. Maak de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Aardappelkoekjes

Schil de aardappelen en rasp ze grof, het liefst in dunne flinters boven een grote mengkom. Giet...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Vispotje Uit De Oven

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de broccoliroosjes van de stronk en blancheer ze in ruim...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spitskool Met Rijst

Rijst gaar koken. Af laten koelen. Spitskool in smalle reepjes snijden. Olie in wok verhitten....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Biefstukreepjes Met Broccoli

Meng de maïzena, mirin, sesamolie en sojasaus in een kom. Snij de biefstuk in dunne reepjes en voeg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Rode Kool

Snij de rode kool in stukken en was deze. Snij de ui en het spek. Maak een koekenpan heet en doe er...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands