Alle recepten op een rijtje

Mixed Barbecue

Voorbereidingstijd: 120 min. Bereidingstijd: 15 min. 1. Pel en pers de knoflook boven een kom....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tarbot Met Stamppot Van Wortelen En Uien Op Een Coulis Van Bouillabaisse

Maak een bouillon van de varkenspoot en voeg de aardappelen, de uien en de wortelen toe. Kook deze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Gekruide Filetlapjes Met Cheddar Kaas

Voorbereidingstijd: 35 min. Bereidingstijd: 15 min. 1. Neem de filetlapjes uit de koelkast en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mexicaans

Gegrilde Varkenslapjes

Voorbereidingstijd: 15 min. Bereidingstijd: 15 min. 1. Boen de citroen schoon en rasp er 1...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Kibbeling Met Paprika

Bereidingstijd: 10 tot 20 minuten Verwarm de grill in de oven voor. Maak de paprika’s schoon en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Indiase Maque Choux

Snij het spek en bak het in een pan. Giet het vet uit de pan maar laat ca. 1 tl. achter, voeg de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas

Marokkaanse Sinaasappelsla

Schil de sinaasappels rondom, zodat ook het velletje eraf is. Snijd de sinaasappels in dunne...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Macaroni Met Bruine Bonen

Kook de macaroni gaar volgens de bereiding op de verpakking. Breng in een pannetje water aan de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Lasagne Met Paddestoelen

Kaas raspen. In pan met ruim koken water en zout lasagnevellen in ca. 8 minuten beetgaar koken....

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Lasagna

Ui schillen en snipperen, knoflook pellen. Olie warm laten worden in sauspan. Ui en geperste...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Briochekrans

Week de gist uit het pak volgens de bereidingswijze. Doe de beide zakjes uit het pak in een kom....

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Kalfszwezerik Met Sinaasappelsaus

De kalfszwezeriken spoelen en blancheren. Daarna goed ontdoen van vliezen en vet. Snijden in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kreeft Met 2 Soorten Mayonaise

Leg de kreeften naast elkaar op een dienblad. (Laat diepvrieskreeften langzaam in ca. 3 uur...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Hollandse Garnalen In Filodeegschaaltje

Laat het filodeeg volgens de aanwijzingen op het pak ontdooien.Verwarm de oven voor op 200 °C....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kervelsoep Met Oesterzwammen

In een pan 1 liter water aan de kook brengen. Intussen de oesterzwammen schoonvegen met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Met Knoflookboter Gevulde Kastanjechampignons

Verwarm de oven voor op 220 °C. Trek de steeltjes uit de champignons en bewaar ze. Meng in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Kabeljauw Met Tuinbonen En Asperges

Gebruik verse jonge en niet te grote tuinbonen. Dop ze en blancheert 1 minuut in gezouten kokend...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kabeljauw Met Kruidenboter In Een Pakketje

Ontvel de tomaten: kruis de velletjes in, dompel ze ca. 30 seconden in kokend water en trek de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kabeljauw Met Botersaus

Bestrooi de stukken kabeljauw met 1 eetlepel zout en stop deze ca 2 uur in een plastic zak en leg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kaastaart

Verwarm de oven voor op 200°C, stand 4. Klop de eieren schuimend. Smelt de boter, maar laat deze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands