Alle recepten op een rijtje
Mixed Barbecue
Voorbereidingstijd: 120 min. Bereidingstijd: 15 min. 1. Pel en pers de knoflook boven een kom....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Tarbot Met Stamppot Van Wortelen En Uien Op Een Coulis Van Bouillabaisse
Maak een bouillon van de varkenspoot en voeg de aardappelen, de uien en de wortelen toe. Kook deze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Gekruide Filetlapjes Met Cheddar Kaas
Voorbereidingstijd: 35 min. Bereidingstijd: 15 min. 1. Neem de filetlapjes uit de koelkast en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mexicaans
Gegrilde Varkenslapjes
Voorbereidingstijd: 15 min. Bereidingstijd: 15 min. 1. Boen de citroen schoon en rasp er 1...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Kibbeling Met Paprika
Bereidingstijd: 10 tot 20 minuten Verwarm de grill in de oven voor. Maak de paprika’s schoon en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Indiase Maque Choux
Snij het spek en bak het in een pan. Giet het vet uit de pan maar laat ca. 1 tl. achter, voeg de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas
Marokkaanse Sinaasappelsla
Schil de sinaasappels rondom, zodat ook het velletje eraf is. Snijd de sinaasappels in dunne...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Macaroni Met Bruine Bonen
Kook de macaroni gaar volgens de bereiding op de verpakking. Breng in een pannetje water aan de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Lasagne Met Paddestoelen
Kaas raspen. In pan met ruim koken water en zout lasagnevellen in ca. 8 minuten beetgaar koken....
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Lasagna
Ui schillen en snipperen, knoflook pellen. Olie warm laten worden in sauspan. Ui en geperste...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Briochekrans
Week de gist uit het pak volgens de bereidingswijze. Doe de beide zakjes uit het pak in een kom....
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Kalfszwezerik Met Sinaasappelsaus
De kalfszwezeriken spoelen en blancheren. Daarna goed ontdoen van vliezen en vet. Snijden in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kreeft Met 2 Soorten Mayonaise
Leg de kreeften naast elkaar op een dienblad. (Laat diepvrieskreeften langzaam in ca. 3 uur...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Hollandse Garnalen In Filodeegschaaltje
Laat het filodeeg volgens de aanwijzingen op het pak ontdooien.Verwarm de oven voor op 200 °C....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kervelsoep Met Oesterzwammen
In een pan 1 liter water aan de kook brengen. Intussen de oesterzwammen schoonvegen met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Met Knoflookboter Gevulde Kastanjechampignons
Verwarm de oven voor op 220 °C. Trek de steeltjes uit de champignons en bewaar ze. Meng in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Kabeljauw Met Tuinbonen En Asperges
Gebruik verse jonge en niet te grote tuinbonen. Dop ze en blancheert 1 minuut in gezouten kokend...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kabeljauw Met Kruidenboter In Een Pakketje
Ontvel de tomaten: kruis de velletjes in, dompel ze ca. 30 seconden in kokend water en trek de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kabeljauw Met Botersaus
Bestrooi de stukken kabeljauw met 1 eetlepel zout en stop deze ca 2 uur in een plastic zak en leg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kaastaart
Verwarm de oven voor op 200°C, stand 4. Klop de eieren schuimend. Smelt de boter, maar laat deze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands