Alle recepten op een rijtje

Filetlapjes Gevuld Met Pestogehakt
Bereidingstijd: 30 min. 1. Doe de bloem in een diep bord. Klop in een ander diep bord het ei met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Enchillada's Met Kaas
De Tortilla's - Kneed bloem, boter, zout en voldoende water tot een soepel deeg. Verdeel het deeg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Paprika Met Draadjesvlees
Een oude klassieker: Draadjesvlees (runder stoofvlees) in een lichte roomsaus met paprika. Dit...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Karbonades Met Frisse Salade
Voorbereidingstijd: 20 min. Bereidingstijd: 15 min. 1. Roer 2 eetlepels van de olie met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rijst Met Curry
Voor het bereiden van een curry zul je tijd moeten uittrekken. En hoewel ik dit gerecht met verse...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Toast Met Blauwe Kaas En Walnoten
- Snijd het stokbrood in 20 dunne sneetjes. Rooster de sneetjes brood in voorverwarmde oven in 10...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Champignonroomsaus Voor Pasta
Een Italiaanse saus, geschikt voor alle soorten pasta. Mmmm, en makkelijk zelf te bereiden. De...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Parfait Van Caramel, Noten En Bananen
Meng boter, bruine basterdsuiker, blanke stroop en crème fraîche in een pan en klop op een laag...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Caesar Salade
Strip per persoon ca. 10 slabladeren van de stengels en gebruik alleen bladeren die niet langer...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Eendenborstfilet Met Bruinbier Saus
4 wilde eendenborsten kruiden met peper en zout. Kort bakken en op warme plaats rustig laten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Gerookte Zalm En Heilbot Gevuld Met Mozzarella
Leg de plakken gerookte zalm op een snijplank en plaats hier de gerookte heilbot op 4 porties Snij...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Bloemkoolsalade Met Tonijn
Maak de bloemkool schoon en verdeel hem in kleine roosjes. Kook de bloemkool in ruim kokend water...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kaas Ui Hapjes
Bladerdeeg in voorverwarmde oven blind afbakken, dat wil zeggen de bladerdeeg bedekken met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Basilicumsoep Met Zalm En Crostini's
Verwarm de oven voor op de grillstand. Was en pluk de blaadjes van de basilicum. Snij de basilicum...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Basilicum-ananas-ijs
Alles in de staafmixer goed mengen. Op smaak brengen met suiker en citroensap. Het mengsel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Bananenijs
De banaan fijnprakken en een beetje citroensap erover druppelen. Slagroom met de suiker en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Baked Beans
Doe alles in een pan en laat het ca. 10 minuten doorkoken. ...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Aziatische Zalmfilet Met Mango
Schil de mango's. Snijd het vruchtvlees van de pitten. Hak het vruchtvlees in kleine stukjes en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Avocado Met Tonijn
Bereid dit voorgerecht minstens 2 uur op voorhand. Snijd de avocado's in 2-en en haal het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Atlantische Zalm Met Pasta En Ragout Van Broccoli
1. Kruid de zalmfilets met peper en zout. Gaar ze 12 à 15 minuten in de oven op 200°C. 2. Pel de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans