Alle recepten op een rijtje

Kruidnoten Maken

Verwar de oven voor op 150 graden en vet de bakplaat in. Strooi het zelfrijzende bakmeel in een kom...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rabarber Met Rijstepap

Snij de aardbeien in plakjes en de vezels van de rabarber in stukjes van ongeveer 2 cm. Smelt het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Fruitsalade Met Kiwi

Citroen uitpersen. Aardbeien wassen en kroontjes verwijderen. Grote halveren. Kiwi’s dun...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tomaten Dipsaus Met Verse Basilicum

Pel de sjalot en tenen knoflook en snijd ze doormidden. Doe ze in een blender of keukenmachine,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Frisromige Appel-perencrumble

Oven voorverwarmen op 200 graden. Bloem, boter, suiker en een mespunt zout tot een kruimelig deeg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Romaatjes Met Serranoham

Snijd de romaatjes in de lengterichting door midden. Snijd de serranoham in stukken zodat u 20...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardappeltjes Met Hete Paprikasaus

Boen de krieltjes schoon en kook ze in water met zeezout in ca. 20 minuten gaar. Week de pepers en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tomatencappuccino

Verhit de olijfolie in een pan met een dikke bodem en fruit hierin de ui zachtjes glazig. Schep de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zabaglione

Dit nagerecht wordt lauwwarm gegeten. Dat houdt in dat het op het laatste moment – au bain marie –...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Chorizo Al Vino (chorizo In Rode Wijn)

Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de chorizo in stukjes van 2 à 3 cm dik, leg ze in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kerstomaatjes Met Bieslookroomkaas

Snijd de kapjes van de tomaatjes en hol ze uit met een klein theelepetje. Vul de tomaatjes met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kiwitoetje

Splits de eieren in dooiers en eiwit. De dooiers kunt u evt. voor een ander gerecht bewaren. De...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spaanse Kaashapjes

Verwarm de oven voor op 180°C. Zeef de bloem, bakpoeder, zout en cayennepeper en kneed dit door de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tomaten-kaasfondue

Pel en snipper de ui. Pel en snipper de knoflook. Pureer de tomaten. Verhit olijfolie in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Saus Voor Bij De Fondue

Doe de bloem in een hoge smalle kom en het zout, de peper en het ei. Voeg ook het bier beetje voor...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Vleesfondue

Reken per persoon op 200-250 gram vlees. Snij het vlees in blokjes van ongeveer 1,5 cm en schik de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Prei Stamppot Met Brie

De aardappels schillen en in gelijke stukken snijden. Kook de aardappels gaar in water met een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spruitjes Stamppot

De aardappels schillen en in gelijke stukken snijden. Grote pan op het vuur zetten en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hutspot

Schil de aardappels en daarna de aardappels in even grote stukken snijden. De wortels schillen en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zuurkoolstamppot

De aardappels schillen in in even grote stukken snijden. Doe de aardappels in een pan met water en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands