Alle recepten op een rijtje
Kruidnoten Maken
Verwar de oven voor op 150 graden en vet de bakplaat in. Strooi het zelfrijzende bakmeel in een kom...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Rabarber Met Rijstepap
Snij de aardbeien in plakjes en de vezels van de rabarber in stukjes van ongeveer 2 cm. Smelt het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Fruitsalade Met Kiwi
Citroen uitpersen. Aardbeien wassen en kroontjes verwijderen. Grote halveren. Kiwi’s dun...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Tomaten Dipsaus Met Verse Basilicum
Pel de sjalot en tenen knoflook en snijd ze doormidden. Doe ze in een blender of keukenmachine,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Frisromige Appel-perencrumble
Oven voorverwarmen op 200 graden. Bloem, boter, suiker en een mespunt zout tot een kruimelig deeg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Romaatjes Met Serranoham
Snijd de romaatjes in de lengterichting door midden. Snijd de serranoham in stukken zodat u 20...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aardappeltjes Met Hete Paprikasaus
Boen de krieltjes schoon en kook ze in water met zeezout in ca. 20 minuten gaar. Week de pepers en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Tomatencappuccino
Verhit de olijfolie in een pan met een dikke bodem en fruit hierin de ui zachtjes glazig. Schep de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Zabaglione
Dit nagerecht wordt lauwwarm gegeten. Dat houdt in dat het op het laatste moment – au bain marie –...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Chorizo Al Vino (chorizo In Rode Wijn)
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de chorizo in stukjes van 2 à 3 cm dik, leg ze in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kerstomaatjes Met Bieslookroomkaas
Snijd de kapjes van de tomaatjes en hol ze uit met een klein theelepetje. Vul de tomaatjes met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kiwitoetje
Splits de eieren in dooiers en eiwit. De dooiers kunt u evt. voor een ander gerecht bewaren. De...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Spaanse Kaashapjes
Verwarm de oven voor op 180°C. Zeef de bloem, bakpoeder, zout en cayennepeper en kneed dit door de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Tomaten-kaasfondue
Pel en snipper de ui. Pel en snipper de knoflook. Pureer de tomaten. Verhit olijfolie in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Saus Voor Bij De Fondue
Doe de bloem in een hoge smalle kom en het zout, de peper en het ei. Voeg ook het bier beetje voor...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Vleesfondue
Reken per persoon op 200-250 gram vlees. Snij het vlees in blokjes van ongeveer 1,5 cm en schik de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Prei Stamppot Met Brie
De aardappels schillen en in gelijke stukken snijden. Kook de aardappels gaar in water met een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Spruitjes Stamppot
De aardappels schillen en in gelijke stukken snijden. Grote pan op het vuur zetten en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Hutspot
Schil de aardappels en daarna de aardappels in even grote stukken snijden. De wortels schillen en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Zuurkoolstamppot
De aardappels schillen in in even grote stukken snijden. Doe de aardappels in een pan met water en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands