Alle recepten op een rijtje

Ratatouille Met Tarwe

Kipfilet in stukjes snijden. Ui pellen en snipperen. In pan olijfolie verhitten. Kipfilet in ca. 5...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Boerenomelet

In grote koekenpan met anti-aanbaklaag boter verhitten. Spek en groenten al omscheppend ca. 5...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tortiglioni Met Ham-kaas

Grote pan met water en zout aan de kook brengen. In pan pasta met klontje boter in ca. 7 minuten...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Spaanse Omelet

Worst in plakjes snijden. Ui in ringen snijden. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Prei...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Winterfruit Uit De Wok

Besprenkel de schijfjes appel en peer met citroensap. Verhit de boter in een wok en roerbak het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Warme Geitenkaas Met Portrozijnen

In hoge kom rozijnen, port en vanillesuiker door elkaar roeren. Rozijnen afgedekt op vol vermogen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Camembertmousse Met Karamelsaus Van Rode Port

Gelatine in ruim koud water ca. 5 minuten weken. Korstjes dun van kaas snijden. In pannetje 1/2 dl...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kaneel-appelsoufflé

Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand 3. Schaal invetten. Eieren splitsen. In pan boter...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Geitenkaas Met Vijgen In Portsiroop

In pannetje port en suiker aan de kook brengen, suiker al roerend oplossen. Vijgen wassen, aan port...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Appelpartjes In Siroop Met Vanillekwark

Appels schillen, klokhuizen verwijderen en appels in dunne partjes snijden. In een droge koekenpan...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gegratineerde Appelpartjes Met Vanilleroomijs

Appels schillen, klokhuizen verwijderen en appels elk in 8 partjes snijden. In pan wijn met diksap...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Brie Met Portpruimen

In steelpan port met honing verwarmen. Pruimen aan port toevoegen en port ca. 10 minuten tegen de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Sterrendessert

(Filobladerdeeg ca. 2 uur van tevoren volgens gebruiksaanwijzing laten ontdooien.) Oven...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Flensjes Met Warme Appel En Kaneelijs

Pannenkoekenmix in kom doen. Helft van melk toevoegen en met garde tot glad beslag roeren. Rest van...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Roomrijstpudding Met Warme Kersensaus

Kook in een pan de melk, rijst en vanillesuiker tot pap volgens de aanwijzingen op de verpakking...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Noten-fruitcake Met Brandysaus

Oven voorverwarmen op 175 ºC of gasovenstand 3. Sinaasappel goed schoonboenen en schil eraf raspen....

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gevulde Perziken Met Room

In zeef perziken laten uitlekken en met bolle kant naar onder in ovenschaal leggen. Amandelspijs in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Jan In De Zak

Rozijnen wassen en goed laten uitlekken. In grote pan ruim water aan de kook brengen. Op bodem van...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Winterfruit Pannenkoekjes

Appel en peer schillen en in 4 parten snijden. Klokhuizen verwijderen. Appelparten in 3 plakjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Pepernoten

Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand 3. In keukenmachine of met mixer boter mengen met 2...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands