Alle recepten op een rijtje
Mie Met Mosselen
Breng ruim water aan de kook. Doe de sperziebonen en de mosselen in een vergiet, zet deze op een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Geroosterde Pepersteaks Met Witlof Uit De Wok
Snijd de aardappelen in vieren en kook ze 15 min. Meng 1 el olie met de knoflook en de kruiden....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Lasagne Met Broccoli En Amandelen
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de broccoli in roosjes en stelen, snijd de stelen in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Kip Ajam Paniki Met Chinese Kool En Komkommer
Verhit in een braadpan 1 el olie en bak hierin de kipkluifjes al omscheppend bruin. Voeg de boemboe...
Aantal personen: 4 » Keuken: Thais
Couscous Met Tuinerwten
Doe de couscous in een schaal en schenk er 650 ml heet water op. Wel de couscous 5 min. en dek de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Spruitjesschotel Met Ham En Kaas
Kook de krieltjes 10 min., voeg na 5 min. de spruiten toe. Fruit de uien 3 min. in de olie, voeg de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Cranberry Pannecotta
Verhit in een steelpan 50 g basterdsuiker met 5 el water en voeg, als de suiker gesmolten is, de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Yoghurt Met Peertjes
Zet de peren in een pan, voeg het kaneelstokje, de wijn en 50 g suiker toe. Schenk zoveel water bij...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kruidige Indische Kip
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok of hapjespan en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Hartige Kuikensoesjes
1. Smelt de boter en meng er de bloem door. Doe er dan al roerende het water bij en een snuifje...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Andijvie Met Geitenkaas
1 Maak de andijvie schoon: spoel de bladeren, droog ze en scheur ze in repen. Vermeng al kloppend...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kwarteleitjes In Een Nestje
1. Kook de eitjes 4 minuten (of gebruik kant-en-klaar gekookte kwarteleitjes - u vindt ze in het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Visterrine
1 Halveer de paprika's en verwijder de zaadlijsten. Leg ze op de snijkant op een bakplaat onder de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Oesterzwammen Met Spekjes
1 Snij het spek in blokjes en bak ze knapperig zonder vetstof (in een pan met antiaanbaklaag). Laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Scampi's Met Peer En Kerrie
1 Pel de scampi's, snij ze over de rugzijde van kop tot staart open en verwijder het zwarte...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Sint-Jakobsvruchten Op Een Knapperig Groentebedje
1. Pel de sjalot en snipper hem fi jn. Schil de worteltjes en snij ze in staafjes, snij de prei in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Warme Geitenkaasjes Met Honing
1. Snipper het stronkje witloof fijn en maak meteen aan met de citroenvinaigrette. 2. Spoel de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Zalmmousse
STAP 1 Breng de bouillon met de tomatenpuree aan de kook en bind met wat maïszetmeel. Week de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Rabarberlimonade
Pers 3 citroenen en meng het sap met 100 g in stukjes gesneden rabarber, 210 g suiker en 3 dl...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Citronade
Pers het sap van 15 citroenen uit en voeg er 300 g suiker en 125 ml kokend water aan toe. Roer goed...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands