Alle recepten op een rijtje

Mie Met Mosselen

Breng ruim water aan de kook. Doe de sperziebonen en de mosselen in een vergiet, zet deze op een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Geroosterde Pepersteaks Met Witlof Uit De Wok

Snijd de aardappelen in vieren en kook ze 15 min. Meng 1 el olie met de knoflook en de kruiden....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Lasagne Met Broccoli En Amandelen

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de broccoli in roosjes en stelen, snijd de stelen in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Kip Ajam Paniki Met Chinese Kool En Komkommer

Verhit in een braadpan 1 el olie en bak hierin de kipkluifjes al omscheppend bruin. Voeg de boemboe...

Aantal personen: 4 » Keuken: Thais

Couscous Met Tuinerwten

Doe de couscous in een schaal en schenk er 650 ml heet water op. Wel de couscous 5 min. en dek de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Spruitjesschotel Met Ham En Kaas

Kook de krieltjes 10 min., voeg na 5 min. de spruiten toe. Fruit de uien 3 min. in de olie, voeg de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Cranberry Pannecotta

Verhit in een steelpan 50 g basterdsuiker met 5 el water en voeg, als de suiker gesmolten is, de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Yoghurt Met Peertjes

Zet de peren in een pan, voeg het kaneelstokje, de wijn en 50 g suiker toe. Schenk zoveel water bij...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kruidige Indische Kip

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok of hapjespan en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Hartige Kuikensoesjes

1. Smelt de boter en meng er de bloem door. Doe er dan al roerende het water bij en een snuifje...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Andijvie Met Geitenkaas

1 Maak de andijvie schoon: spoel de bladeren, droog ze en scheur ze in repen. Vermeng al kloppend...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kwarteleitjes In Een Nestje

1. Kook de eitjes 4 minuten (of gebruik kant-en-klaar gekookte kwarteleitjes - u vindt ze in het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Visterrine

1 Halveer de paprika's en verwijder de zaadlijsten. Leg ze op de snijkant op een bakplaat onder de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Oesterzwammen Met Spekjes

1 Snij het spek in blokjes en bak ze knapperig zonder vetstof (in een pan met antiaanbaklaag). Laat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Scampi's Met Peer En Kerrie

1 Pel de scampi's, snij ze over de rugzijde van kop tot staart open en verwijder het zwarte...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Sint-Jakobsvruchten Op Een Knapperig Groentebedje

1. Pel de sjalot en snipper hem fi jn. Schil de worteltjes en snij ze in staafjes, snij de prei in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Warme Geitenkaasjes Met Honing

1. Snipper het stronkje witloof fijn en maak meteen aan met de citroenvinaigrette. 2. Spoel de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Zalmmousse

STAP 1 Breng de bouillon met de tomatenpuree aan de kook en bind met wat maïszetmeel. Week de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rabarberlimonade

Pers 3 citroenen en meng het sap met 100 g in stukjes gesneden rabarber, 210 g suiker en 3 dl...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Citronade

Pers het sap van 15 citroenen uit en voeg er 300 g suiker en 125 ml kokend water aan toe. Roer goed...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands