Alle recepten op een rijtje

Limonade Van Watermeloen En Rozen

Mix 300 g watermeloen (zonder pitten) met 1 eetlepel rozenwater, 1 eetlepel citroensap en 50 cl...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardbeienthee

1. Snij de aardbeien in stukken en meng met de poedersuiker. Laat 5 minuten trekken. 2. Giet...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Limonade Van Citroengras

Duurtijd: 50 min 1. Maak eerst de siroop. Doe alle ingrediënten in een kookpot en breng langzaam...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Tomatensmoothie Met Cherry Pruimtomaten

1. Doe alle ingrediënten voor de smoothie in de blender en mix goed fijn. Verdeel over vier...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Koolraap Met Kummel

Pel de ui en snijd hem in parten. Schil de koolraap en snijd hem in plakken van ca. 1cm dik. Was...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardappelstukken Uit De Oven

Verwarm de oven voor op 200°C (hetelucht 180°C). Bekleed een bakplaat met bakpapier. Pel de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Trostomaten Aan De Tak

Verwarm de oven voor op 250°C (hetelucht 225°C). Was de tomaten aan de tak. Leg de tomaten met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Risotto Met Parmaham

Pel en snipper de ui. Veeg de paddestoelen schoon en halveer ze. Verhit de boter in een pan en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Witlof-mandarijnsalade

Verwijder de onderkanten van de witlof. Halveer de witlof en snij de harde kernen eruit. Was de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Nieuwe Aardappelsalade

Borstel 300g nieuwe aardappels schoon en snij ze in kleine stukken. Kook de aardappels in water met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Roergebakken Witlof Met Ham En Kaas

Halveer de stronkjes witlof en verwijder de harde kernen. Haal de blaadjes los. Snijd de ham in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Maïsbeignets Met Yoghurtdip

1. Laat de maïskorrels uitlekken en dep ze droog. Roer een dipsaus van de yoghurt, fijngehakte...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Eitjes Uit De Oven

1.Verwarm de oven voor op 175 ºC. Verwijder de zaadjes van de tomaten en snijdt het vruchtvlees in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Milkshake Met Pepernotenkruimels

Bereiding 1.Schuim de melk, kaneelijs en koekkruiden op in hoge beker met staafmixer tot schuimige...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tomatenquiche Met Zoete Ui

1.Verwarm de oven voor op 200 °C. 2.Snijd de tomaten in plakken, verwijder de pitjes en het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Taco's Met Geroosterde Vis

1.Pel de knoflook en pers uit boven een kom. Roer chilipoeder, piment, peper, oregano en limoensap...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mexicaans

Stoofpot Met Ketjap En Gember

1.Schil de gember en rasp het fijn. 2.Pel en snipper de knoflook en de ui. 3.Verhit de olie in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Stamppot Bladspinazie Met Rookworst

1.Kook de aardappelen in een laagje water met een snufje zout in ca. 20 minuten gaar. 2.Maak de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spaghetti Met Rucola

1.Verwarm de olie op laag vuur in een steelpan. Bak de knoflook 2 minuten zachtjes in de olie, zorg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Spaanse Lentestamppot

1.Kook de aardappelen in water met zout gaar. Giet ze af en vang 1 dl van het kookvocht op....

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans