Alle recepten op een rijtje

Vodka Met Ginger Ale En Aalbessen

Vul twee glazen voor de helft met ijsschilfers. Voeg er 2 à 3 eetlepels vodka, 70 ml ginger ale en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Limonade Van Watermeloen En Rozen

Mix 300 g watermeloen (zonder pitten) met 1 eetlepel rozenwater, 1 eetlepel citroensap en 50 cl...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Smoothie

Doe alle ingrediënten in een blender of hoge maatbeker. Mix alles tot een smeuïge smoothie. Voeg...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Aardbeienthee

1. Snij de aardbeien in stukken en meng met de poedersuiker. Laat 5 minuten trekken. 2. Giet...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Limonade Van Citroengras

Duurtijd: 50 min 1. Maak eerst de siroop. Doe alle ingrediënten in een kookpot en breng langzaam...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Tomatensmoothie Met Cherry Pruimtomaten

1. Doe alle ingrediënten voor de smoothie in de blender en mix goed fijn. Verdeel over vier...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Koolraap Met Kummel

Pel de ui en snijd hem in parten. Schil de koolraap en snijd hem in plakken van ca. 1cm dik. Was...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardappelstukken Uit De Oven

Verwarm de oven voor op 200°C (hetelucht 180°C). Bekleed een bakplaat met bakpapier. Pel de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Trostomaten Aan De Tak

Verwarm de oven voor op 250°C (hetelucht 225°C). Was de tomaten aan de tak. Leg de tomaten met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Tomaatjes

Was en halveer 12 pruim-trostomaatjes in de lengte. Hol ze uit met een klein lepeltje en laat de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Nieuwe Aardappelsalade

Borstel 300g nieuwe aardappels schoon en snij ze in kleine stukken. Kook de aardappels in water met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Roergebakken Witlof Met Ham En Kaas

Halveer de stronkjes witlof en verwijder de harde kernen. Haal de blaadjes los. Snijd de ham in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Maïsbeignets Met Yoghurtdip

1. Laat de maïskorrels uitlekken en dep ze droog. Roer een dipsaus van de yoghurt, fijngehakte...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Chorizo Kabeljauw Spiesjes

1.Wikkel om elk stukje kabeljauw een plakje chorizo en zet vast met een prikker. 2.Bak in een...

Aantal personen: 8 » Keuken: Spaans

Banderillas

Banderillas is een koud tapas gerecht op een prikker. 1.Snijd de gegrilde paprika in 16...

Aantal personen: 8 » Keuken: Spaans

Appels Dippen

Lekker, snel, tussendoortje van stukjes appel met een dipsaus van roomkaas. 1.Doe de roomkaas,...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Eitjes Uit De Oven

1.Verwarm de oven voor op 175 ºC. Verwijder de zaadjes van de tomaten en snijdt het vruchtvlees in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Milkshake Met Pepernotenkruimels

Bereiding 1.Schuim de melk, kaneelijs en koekkruiden op in hoge beker met staafmixer tot schuimige...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tomatenquiche Met Zoete Ui

1.Verwarm de oven voor op 200 °C. 2.Snijd de tomaten in plakken, verwijder de pitjes en het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Taco's Met Geroosterde Vis

1.Pel de knoflook en pers uit boven een kom. Roer chilipoeder, piment, peper, oregano en limoensap...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mexicaans