Alle recepten op een rijtje

Stoofpot Met Ketjap En Gember

1.Schil de gember en rasp het fijn. 2.Pel en snipper de knoflook en de ui. 3.Verhit de olie in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Stamppot Bladspinazie Met Rookworst

1.Kook de aardappelen in een laagje water met een snufje zout in ca. 20 minuten gaar. 2.Maak de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spaghetti Met Rucola

1.Verwarm de olie op laag vuur in een steelpan. Bak de knoflook 2 minuten zachtjes in de olie, zorg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Spaanse Lentestamppot

1.Kook de aardappelen in water met zout gaar. Giet ze af en vang 1 dl van het kookvocht op....

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Stamppot Wortel En Venkel

1.Snijd de geschilde aardappels in stukken. Verwijder lelijke bladen bij de venkelknollen. Snijd de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Stamppot Met Slavinken

1.Schil de aardappels, snijdt in stukken en kook in 20 min. gaar. Verhit in een koekenpan 4 el...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Selderij Stamppot Met Brie

1.Schil de selderij en de aardappels en snijd deze in blokjes. Verdeel de stengels bleekselderij...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Schnitzelrolletjes Met Knoflookspinazie

Bereiding 1.Verwarm de oven voor op 200°. Schep de aardappelblokjes en uipartjes op de bakplaat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rucolastamppot Met Oude Kaas

1.Schil 1 kg kruimige aardappels en snijd ze in kleine stukken. Breng in een pan een laag van 4 cm...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Preistamppot Met Kaas

1.Schil de aardappelen en verdeel ze in stukken. Snijd de prei in reepjes. Kook de aardappelen in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Ouderwetse Goulash (eenvoudig)

1.Snijd het vlees in blokjes, was het en laat het goed uitlekken. 2.Snijd de uien, de paprika, de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kipfilet Met Ketjap-aardappels

1.Schil de aardappels en snijd ze in stukjes. Meng ze met een gesnipperde ui, 2 teentjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Indiase Bloemkool Met Gehakt En Appel

Schil en was de aardappels en snijd ze in stukken. Kook ze in weinig water met zout in ca. 15 min....

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Hollandse Wrap Met Gehakt En Spinazie

1.Verhit de olie in de koekenpan en fruit hierin de knoflook en de paprika enkele minuten. 2.Voeg...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Hachee Met Courgette En Perzik

1.Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees in ca. 10 minuten rondom bruin. Pel de uien en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hachee

1.Pel en snijd de ui in ringen. 2.Snijd de runderlappen in blokjes van ongeveer 1,5 cm en dep ze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gebakken Aardappels Met Gebakken Vis

1.Bestrooi de vis met zout en peper naar smaak en wentel hem door de bloem, schud de eventuele...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Echte Boerenzuurkool

1.Snijd het vlees in stukken en bestrooi met zout en peper. Bak het vlees en de gesnipperde ui in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Captain's Dinner

De hollandse variant op de Indische rijsttafel. Je kunt dit recept zelf verder uitbreiden met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Broodje Hamburger

1.Ontkorts de sneetjes brood en verkruimel ze(in keukenmachine). Verhit in een koekenpan 1 el olie...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands