Alle recepten op een rijtje

Knoflookkip Uit De Oven
Verwarm de oven voor op 200 °C. Wrijf de kip in met 1 eetlepel olie, peper en zout. Boen de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Geroosterde Pepersteaks Met Witlof Uit De Wok
Snijd de aardappelen in vieren en kook ze 15 min. Meng 1 el olie met de knoflook en de kruiden....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spruitjesschotel Met Ham En Kaas
Kook de krieltjes 10 min., voeg na 5 min. de spruiten toe. Fruit de uien 3 min. in de olie, voeg de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Cranberry Pannecotta
Verhit in een steelpan 50 g basterdsuiker met 5 el water en voeg, als de suiker gesmolten is, de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Grand Dessert - 3 Soorten
Klop 300 ml slagroom luchtig. Schep met een kleine lepel het vruchtvlees uit 8 passievruchten....
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Yoghurt Met Peertjes
Zet de peren in een pan, voeg het kaneelstokje, de wijn en 50 g suiker toe. Schenk zoveel water bij...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hartige Kuikensoesjes
1. Smelt de boter en meng er de bloem door. Doe er dan al roerende het water bij en een snuifje...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Andijvie Met Geitenkaas
1 Maak de andijvie schoon: spoel de bladeren, droog ze en scheur ze in repen. Vermeng al kloppend...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kwarteleitjes In Een Nestje
1. Kook de eitjes 4 minuten (of gebruik kant-en-klaar gekookte kwarteleitjes - u vindt ze in het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Visterrine
1 Halveer de paprika's en verwijder de zaadlijsten. Leg ze op de snijkant op een bakplaat onder de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Oesterzwammen Met Spekjes
1 Snij het spek in blokjes en bak ze knapperig zonder vetstof (in een pan met antiaanbaklaag). Laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Scampi's Met Peer En Kerrie
1 Pel de scampi's, snij ze over de rugzijde van kop tot staart open en verwijder het zwarte...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Sint-Jakobsvruchten Op Een Knapperig Groentebedje
1. Pel de sjalot en snipper hem fi jn. Schil de worteltjes en snij ze in staafjes, snij de prei in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Warme Geitenkaasjes Met Honing
1. Snipper het stronkje witloof fijn en maak meteen aan met de citroenvinaigrette. 2. Spoel de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Zalmmousse
STAP 1 Breng de bouillon met de tomatenpuree aan de kook en bind met wat maïszetmeel. Week de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tijgergarnalen Met Korianderdip
1. Rasp de schil van 1 limoen en pers de vrucht uit. Snij de andere in 6 partjes. Hak de koriander...
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Kip Met Knoflook
1. Verwarm de oven voor op 200° C. Vermeng het korianderpoeder met 1 el olie, 2 el limoensap en...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Meloen-perendrankje Met Munt
Leg een tijdje voor u dit drankje klaarmaakt 1 kleine galiameloen en 3 peren in de koelkast. Schil...
Aantal personen: 2 » Keuken: Anders

Rabarberlimonade
Pers 3 citroenen en meng het sap met 100 g in stukjes gesneden rabarber, 210 g suiker en 3 dl...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Citronade
Pers het sap van 15 citroenen uit en voeg er 300 g suiker en 125 ml kokend water aan toe. Roer goed...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands