Alle recepten op een rijtje

Bruisende Cranberry Cocktail

Cranberry’ s zijn echte Amerikaanse bessen die in het najaar worden geoogst. Rauw zijn de prachtige...

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Groene Salade Met Geroosterde Zoete Aardappel

De langwerpige knol van de zoete aardappel is steeds beter verkrijgbaar in Nederland. Er zijn twee...

Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Muffins Van Maïsbrood

De Amerikaanse pioniers leerden maïs eten van de indianen. Sindsdien is het een basisingrediënt in...

Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Jasmijnthee - Die Bloeit In Het Glas

Kleine groene theebolletjes ontvouwen zich in het water tot een prachtige bloem. De bolletjes zijn...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Warme Witte Wijn

Warme – rode – bisschopswijn kent 
iedereen. Maar deze geurige warme drank is gemaakt met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Witte Choclade Met Pistache Lekkernij

Deze kleine chocolade-sandwiches zijn gevuld met een romige pistache-crème. Smelt de chocolade...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Chocolademelk Met Kastanjes

De zoete, notige smaak van de kastanjepuree en de kastanjehoning geven de chocolademelk een volle,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Mocha Affogato = Verdronken Ijs

Affogato betekent letterlijk verdronken in het Italiaans. Dit verdronken ijs is een traditio-nele...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Espressokoekjes

Voor 25 koekjes Klop met een elektrische mixer de boter met de beide suikers romig. Voeg al...

Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans

Terrine Van Eend En Eendenlever

Deze terrine wordt gemaakt van tamme eend. Daarvan zijn de levers zachter van smaak en smeuïger dan...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Ovenschotel Met Eend En Pastinaak En Pompoen

Deze tamme eendenbout wordt eerst langzaam gegaard in de oven. Niet zoals confit de canard, er...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Stoofpotje Van Eend

Dit stoofpotje kan zowel van wilde als van tamme eend worden gemaakt. De smaak is wel heel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Warme Gevulde Appels Met Abrikozen, Dadels En Pistachenootjes

Verwarm de oven voor op 200˚ C. Verwijder met behulp van een appelboor het klokhuis uit de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

‘Bevroren’ Rode Bessen Met Slagroom Creme

Klop de eiwitten licht op. Bestrijk de trosjes bessen met behulp van een deegkwastje met eiwit....

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Frambozen Meringuerol

Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Bekleed een bakplaat (of lage bakvorm) met vetvrij papier en vet...

Aantal personen: 8 » Keuken: Frans

Wraps Met Kipsalade

Wrijf de kipfilets in met zout en peper en bak ze ca. 10 min. in hete olie tot ze rondom goudbruin...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gravad Lax

Traditie: Grav is Zweeds en Noors voor ‘gat in de grond’ en lax betekent ‘zalm’. Gravad lax...

Aantal personen: 8 » Keuken: Anders

Bieten Pannekoekjes

Kook voor de pannenkoekjes de aardappels in water met zout in ca. 20 minten gaar. Giet ze af en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Gevulde Varkenslende

Snijd het zwoerd van het vlees, maar laat het vet zitten. Snijd de varkenslende in de lengte in tot...

Aantal personen: 8 » Keuken: Anders

Rode Kool Op Z'n Zweeds

Houd 8 mooie bladeren rode kool apart voor de varkenslende. Verwijder het hart en snijd de rest in...

Aantal personen: 8 » Keuken: Anders