Alle recepten op een rijtje

Appel-gembersap

Voor circa 1 liter sap Was de appels en de gember en snijd ze in grove stukjes. Kook ze met het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Boekweitpannenkoekjes Met Appel-blauwekaasspread

De spread: Schil 1 appel, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes. Smelt de...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Snoekbaarsfilets Met Waterkerssaus

Bestrooi de visfilets met zout. Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Doe de visbouillon in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Huisgemaakte Appelstroop

Voor 1 liter appelstroop Was de appels en snijd er de slechte plekken uit. Kook de appels in een...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Gegrilde Sint-jakobsschelpen Met Champagnesabayon

De schuimende saboyonsaus wordt vaak gemaakt van champagne. Het is een mooie, verfijnde saus die...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Konijn In Gelei

Konijn is een populair gerecht in de Champagne. Heel klassiek is de bereidingswijze in de witte...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Gemarineerde Haring Met Tartaar Van Bietjes

Ook al is de Champagne-streek beroemd om zijn kostbare bubbels, de keuken is over het algemeen...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Champagnesorbet

De fijne, romige smaak van champagne proef je terug in het ijs, maar de belletjes verdwijnen. Het...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Franse Lange Vingers

Voor 30 stuks De meest letterlijke vertaling van biscuit à la cuiller is misschien wel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Trifle Met Cranberry’s

Maak de custard door de melk, het vanillestokje en 55 gram suiker in een pan te verhitten tot het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gevulde Peren Met Mincemeat

Maak de mincemeat van tevoren: -vermeng alle ingrediënten en laat alles 24-48 uur afgedekt op een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kruidig Ingepakt Vlees

Wrijf de varkenshaasjes in met het zout, de peper, de mosterd en de knoflook. Verdeel de bosjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Vis In Een Zoutbed

Maak de venkel schoon en snijd de groente in blokjes. Snijd de citroen in plakjes. Snipper het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kip In Een Deegjasje

Meng de bloem in een kom met ongeveer 
5 deciliter water en kneed er een soepel deeg van....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rolletjes Van Geroosterde Paprika Met Sardine

Italianen eten veel vis uit blik, dat wordt daar gezien als een delicatesse. Deze kleurige...

Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans

Rode Mul In Ham Uit De Oven

Rode mul heeft een prachtige kleur en doet het daarom goed op de kersttafel. In dit hoofdgerecht...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Panna Cotta Met Dadeltapenade

Panna cotta is een klassiek romig puddinkje dat in Italië vaak als dessert wordt geserveerd bij...

Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans

Hazelnootkoekjes

Voor circa 12 koekjes Oven voorverwarmen op 150˚ C. Leg bak-papier op een bakblik. Maal...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Sterrenkoekjes

Koekjes Zeef bloem, bakpoeder, zout en specerijen in een grote kom. Verwarm roomboter, suiker en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kalkoen Met Pecannoten-appelvulling

De eerste wilde kalkoenen die gegeten werden, waren een beetje schraal. Om het hoofdgerecht wat...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands