Alle recepten op een rijtje

Knolselderij-bloemkoolstampot
Schil de knolselderij en de aardappelen en snijd ze 
in blokjes. Kook de knolselderij met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Appelmoes Met Gember En Walnoten
Schil de appels, snijd ze in kwarten en verwijder 
het klokhuis. Schil de gember en snijd...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Roggewielen
De grote wielen van roggebloem zijn een klassiek Scandinavisch recept. Oorspronkelijk werden de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Roggecrackers
Roggecrackers zijn heel geschikt om een warm zachtgekookt eitje mee uit te lepelen. Gebruik voor...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gember-vlierbloesempudding
Breng in een steelpan 600 milliliter water met de plakjes gember en 2 eetlepels limoensap aan de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Café Glacé
Gebruik een zesteur om mooie lange sliertjes van de sinaasappelschil te maken of snijd met een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Rozenwijngelei
Maak de blaadjes van de rozen los en leg driekwart ervan in een pan. Schenk 200 milliliter water en...
Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Kir Royale Met Frambozen
Week de gelatine 10 minuten in ruim koud water. Verwarm in een steelpan het citroensap met 50...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Zoet Gevulde Eitjes Van Chocolade
Deze eitjes maakt u met behulp van twee ballonnen. Zorg dat de chocolade goed is afgekoeld, maar...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kipjes Met Kaas En Ham
De kip is natuurlijk bij uitstek hét paasbeest. Deze kippen hebben in hun bolle buikje een eitje...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Visspiesen
Verwarm de oven voor op 225°C. Leg de paprika’s en de auber-gine op de bakplaat en schuif deze in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Granaatappel- Frambozensiroop
Voor 1 fles van ca 1 liter Deze siroop is ook heerlijk in een bowl van rood fruit. Schep in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Groene Thee- Muntsiroop
Voor 1 fles van circa 1 liter Deze groene thee-muntsiroop is een heerlijke smaakmaker in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Aardbeiensiroop Met Rode Peper
Voor 1 fles van circa 750 milliliter Deze aardbeiensiroop is heerlijk als een verfrissende en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Citroen- Gembersiroop
Voor 1 fles van circa 1 liter Deze siroop is de basis voor een heerlijk verkoelende zomerdrank....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Limoensiroop
Voor 1 fles van circa 500 milliliter Deze limoensiroop is de basis voor de echte klassieke...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Perensorbet
Begin een dag van tevoren met de peerwafeltjes. Was de peren en halveer ze in de lengte. Snijd van...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Perentaartje Met Gorgonzola
Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de hele peren voorzichtig met een dunschiller en laat het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Peren In Cider Met Citroenmelisse
Boen de citroen goed schoon en snijd er dunne reepjes schil af met een zesteur. Schil het stukje...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Biggenstaartjes
Voor circa 30 biggenstaartjes Zoete roze koekjes in de vorm van een krulstaartje Klop met een...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands