Alle recepten op een rijtje

Knolselderij-bloemkoolstampot

Schil de knolselderij en de aardappelen en snijd ze 
in blokjes. Kook de knolselderij met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Appelmoes Met Gember En Walnoten

Schil de appels, snijd ze in kwarten en verwijder 
het klokhuis. Schil de gember en snijd...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Roggewielen

De grote wielen van roggebloem zijn een klassiek Scandinavisch recept. Oorspronkelijk werden de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Roggecrackers

Roggecrackers zijn heel geschikt om een warm zachtgekookt eitje mee uit te lepelen. Gebruik voor...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gember-vlierbloesempudding

Breng in een steelpan 600 milliliter water met de plakjes gember en 2 eetlepels limoensap aan de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Café Glacé

Gebruik een zesteur om mooie lange sliertjes van de sinaasappelschil te maken of snijd met een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Rozenwijngelei

Maak de blaadjes van de rozen los en leg driekwart ervan in een pan. Schenk 200 milliliter water en...

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Kir Royale Met Frambozen

Week de gelatine 10 minuten in ruim koud water. Verwarm in een steelpan het citroensap met 50...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Zoet Gevulde Eitjes Van Chocolade

Deze eitjes maakt u met behulp van twee ballonnen. Zorg dat de chocolade goed is afgekoeld, maar...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kipjes Met Kaas En Ham

De kip is natuurlijk bij uitstek hét paasbeest. Deze kippen hebben in hun bolle buikje een eitje...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Visspiesen

Verwarm de oven voor op 225°C. Leg de paprika’s en de auber-gine op de bakplaat en schuif deze in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Granaatappel- Frambozensiroop

Voor 1 fles van ca 1 liter Deze siroop is ook heerlijk in een bowl van rood fruit. Schep in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Groene Thee- Muntsiroop

Voor 1 fles van circa 1 liter Deze groene thee-muntsiroop is een heerlijke smaakmaker in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Aardbeiensiroop Met Rode Peper

Voor 1 fles van circa 750 milliliter Deze aardbeiensiroop is heerlijk als een verfrissende en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Citroen- Gembersiroop

Voor 1 fles van circa 1 liter Deze siroop is de basis voor een heerlijk verkoelende zomerdrank....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Limoensiroop

Voor 1 fles van circa 500 milliliter Deze limoensiroop is de basis voor de echte klassieke...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Perensorbet

Begin een dag van tevoren met de peerwafeltjes. Was de peren en halveer ze in de lengte. Snijd van...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Perentaartje Met Gorgonzola

Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de hele peren voorzichtig met een dunschiller en laat het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Peren In Cider Met Citroenmelisse

Boen de citroen goed schoon en snijd er dunne reepjes schil af met een zesteur. Schil het stukje...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Biggenstaartjes

Voor circa 30 biggenstaartjes Zoete roze koekjes in de vorm van een krulstaartje Klop met een...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands