Alle recepten op een rijtje

Kaasmeisjes Met Boerenjongens

Lekkere kaashapjes met een alcoholvrije variatie op boerenjongens voor de kinderen. Hak de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Duif Met Pompoen En Succotash

Vlees was een schaars goed voor de trekkende pioniers. Vaak zetten ze onderweg vallen of schoten...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Succotash

Doe de bonen en de maïs elk in een eigen pan en giet er ruim kokend water over. Laat ze circa 2 uur...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Walnoot-marshmallow

Bekleed een bakblik van 27×17 cm met een opstaande rand van minimaal 3 cm met bakpapier en bestrooi...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Notenfudge

Breng de slagroom met de suiker aan de koek en voeg dan de keukenstroop toe. Kook het mengsel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pittige Walnoten

Verwarm de oven voor op 170 ˚C. Verhit de boter en de olie in een steelpan (liefst met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Macarons

Verwarm de oven voor op 175 ˚C. Meng amandelpoeder, de poedersuiker en de bloem. Klop het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Walnotenpesto

Hak alle ingrediënten fijn in de keukenmachine of wrijf ze in een stenen vijzel fijn totdat het een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kalfslever In Port

De stevige smaak van de gemarineerde kalfslever komt nog eens extra goed tot zijn recht met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Balsamico-sjalotjes Pickle

(voor ca. 1 literpot pickles) Verwarm de oven voor op 180 ˚C. Rooster de sjalotjes ca....

Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken

Appel-salie Chutney

(voor ca. 1 liter chutney) Schil de appels, snijd ze in partjes en verwijder de klokhuizen....

Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken

Peren-amandel Pickle

(Voor ca. 1 literpot pickles) Snijd de peren in 4-6 parten en
verwijder het klokhuis,...

Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken

Tomaten-dragon Chutney

Voor ca. 1 liter chutney Maak de uien schoon en snipper ze. Schil de appels en snijd ze in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Ontbijtkoek Met Basterd En Kaneel

Voor ca. 12 boerderijen, 24 dieren en 48 klompen Meng de bloem, het bakpoeder, het zout en...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Worteltjes-ontbijtkoek

Klop in een kom de basterdsuiker, eieren en olie ca. 3 minuten. Zeef er het zelfrijzend...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Rosbief Met Linzenpuree

Steek de kruidnagels in een mooi patroon in de rosbief. Meng de rode wijn met de zwarte peper,...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Gemberbietjes

Verwarm de oven voor op 180 ˚C. Maak de bietjes schoon en snijd ze in helften of kwarten....

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Pittige Saffraanbroodjes

Voor ca. 10 broodjes Week de saffraandraadjes in het water. Meng de bloem, gist, honing,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Dukka Met Pistachenoten

Rooster de pistachenoten een paar minuten in een droge koekenpan. Rooster ook het sesamzaad, de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Zalm Sneeuwbal

Pel de garnalen en hak ze grof. Schil de komkommer en snijd ze in stukjes. Doe de garnalen,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands