Alle recepten op een rijtje

Kaasmeisjes Met Boerenjongens
Lekkere kaashapjes met een alcoholvrije variatie op boerenjongens voor de kinderen. Hak de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Duif Met Pompoen En Succotash
Vlees was een schaars goed voor de trekkende pioniers. Vaak zetten ze onderweg vallen of schoten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Succotash
Doe de bonen en de maïs elk in een eigen pan en giet er ruim kokend water over. Laat ze circa 2 uur...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Walnoot-marshmallow
Bekleed een bakblik van 27×17 cm met een opstaande rand van minimaal 3 cm met bakpapier en bestrooi...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Notenfudge
Breng de slagroom met de suiker aan de koek en voeg dan de keukenstroop toe. Kook het mengsel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pittige Walnoten
Verwarm de oven voor op 170 ˚C. Verhit de boter en de olie in een steelpan (liefst met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Macarons
Verwarm de oven voor op 175 ˚C. Meng amandelpoeder, de poedersuiker en de bloem. Klop het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Walnotenpesto
Hak alle ingrediënten fijn in de keukenmachine of wrijf ze in een stenen vijzel fijn totdat het een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kalfslever In Port
De stevige smaak van de gemarineerde kalfslever komt nog eens extra goed tot zijn recht met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Balsamico-sjalotjes Pickle
(voor ca. 1 literpot pickles) Verwarm de oven voor op 180 ˚C. Rooster de sjalotjes ca....
Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken

Appel-salie Chutney
(voor ca. 1 liter chutney) Schil de appels, snijd ze in partjes en verwijder de klokhuizen....
Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken

Peren-amandel Pickle
(Voor ca. 1 literpot pickles) Snijd de peren in 4-6 parten en
verwijder het klokhuis,...
Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken

Tomaten-dragon Chutney
Voor ca. 1 liter chutney Maak de uien schoon en snipper ze. Schil de appels en snijd ze in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Ontbijtkoek Met Basterd En Kaneel
Voor ca. 12 boerderijen, 24 dieren en 48 klompen Meng de bloem, het bakpoeder, het zout en...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Worteltjes-ontbijtkoek
Klop in een kom de basterdsuiker, eieren en olie ca. 3 minuten. Zeef er het zelfrijzend...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Rosbief Met Linzenpuree
Steek de kruidnagels in een mooi patroon in de rosbief. Meng de rode wijn met de zwarte peper,...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Gemberbietjes
Verwarm de oven voor op 180 ˚C. Maak de bietjes schoon en snijd ze in helften of kwarten....
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Pittige Saffraanbroodjes
Voor ca. 10 broodjes Week de saffraandraadjes in het water. Meng de bloem, gist, honing,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Dukka Met Pistachenoten
Rooster de pistachenoten een paar minuten in een droge koekenpan. Rooster ook het sesamzaad, de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Zalm Sneeuwbal
Pel de garnalen en hak ze grof. Schil de komkommer en snijd ze in stukjes. Doe de garnalen,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands