Alle recepten op een rijtje

Stroganoff Van Kip En Prei
Dit is een erg lekkere kruising tussen een Franse fricassee en een Russische Stroganov. Als je...
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Gegrilde Lamskoteletten Met Salsa
Bereidingstijd: 20 minuten 1.Zet een grillpan op hoog vuur en laat hem echt gloeiend heet...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Chili Con Carne
Bereidingstijd: 45 minuten 1.Hak de uien en de knoflook (eventueel in een mixer) fijn en fruit...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Bolognesesaus
Bereidingstijd: 80 minuten 1.Snijd het spek in kleine stukjes. Hak de uien, knoflook, wortels en...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Bloemkool Met Kaas Uit De Oven
20 minuten + 45 minuten oven Bereiding 1.Verwarm de oven voor op 180 °C of gasovenstand 4....
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Eenvoudige Tomatensaus
Een eenvoudige tomatensaus die zeer geschikt is als basis voor allerlei pasta gerechten. Deze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Bramensaus
Deze mooie dikke bramensaus is lekker bij bijna alle toetjes met zacht zomerfruit. Breng de bramen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Eton Mess
Eton Mess is een echt Engels gerecht dat elk jaar geserveerd wordt op de beroemde kostschool Eton...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Rode Bessen Pepergelei
Voor 2-3 potten van 250 gram De pit van de rode pepers geeft deze gelei een lekker bite. Ook...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Rammenassoep Met Rammenas-chips
Was de rammenas goed en houd de lange dunne knol apart. Schil de rest en snijd het vruchtvlees in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Rettichpakketjes Met Gerookte Eendenborst En Sinaasappelmayonaise
Schil de rettich en schaaf de wortel met een kaasschaaf in de lengterichting in lange, niet al te...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kweepeerpasta
Voor 4 potjes (± 13/4 à 2 kilo) Kweepeerpasta heeft zo veel smaak van zichzelf, dat u behalve...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Lams-tajine
Snijd het vlees in stukken. Maak een mengsel van de ras el hanout, het venkelzaad en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Chutney Van Kweepeer-goudrenet Met Rozemarijn En Peper
Schil de kweepeer, snijd in partjes en in dunne plakjes. Doe in een koekenpan, voeg een scheutje...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Hangop Met Kweepeer
Laat de yoghurt in een natte kaasdoek of theedoek minstens 3 uur uitlekken tot een dikke hangop....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Bierpannenkoekjes Met Kersenroom
Zeef het bakmeel boven een kom. Voeg ½ theelepel zout toe. Maak een kuiltje en breek er het ei...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Grottenham Met Geroosterde Vijgen
Snijd de vijgen in de lengte in kwarten. Meng de azijn met de olie en bestrijk er de snijvlakken...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Grotplankje Met BiergeleiTerug
Schenk het bier langs de rand in een pan met dikke bodem. Voeg de geleisuiker toe en breng langzaam...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Geroosterde Bietjes, Winterwortel En Pastinaak Op Witte Bonenpuree
Verwarm de oven voor op 200˚ C. Maak de bietjes schoon en snijd ze in kwarten. Maak de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Preisalade Met Lobbige Citroen-tijmdressing
Verwijder het buitenste blad van de prei en snijd 
het onderste stuk met de wortel eraf....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands