Alle recepten op een rijtje

Stroganoff Van Kip En Prei

Dit is een erg lekkere kruising tussen een Franse fricassee en een Russische Stroganov. Als je...

Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Gegrilde Lamskoteletten Met Salsa

Bereidingstijd: 20 minuten 1.Zet een grillpan op hoog vuur en laat hem echt gloeiend heet...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Chili Con Carne

Bereidingstijd: 45 minuten 1.Hak de uien en de knoflook (eventueel in een mixer) fijn en fruit...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Bolognesesaus

Bereidingstijd: 80 minuten 1.Snijd het spek in kleine stukjes. Hak de uien, knoflook, wortels en...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Bloemkool Met Kaas Uit De Oven

20 minuten + 45 minuten oven Bereiding 1.Verwarm de oven voor op 180 °C of gasovenstand 4....

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Eenvoudige Tomatensaus

Een eenvoudige tomatensaus die zeer geschikt is als basis voor allerlei pasta gerechten. Deze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Bramensaus

Deze mooie dikke bramensaus is lekker bij bijna alle toetjes met zacht zomerfruit. Breng de bramen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Eton Mess

Eton Mess is een echt Engels gerecht dat elk jaar geserveerd wordt op de beroemde kostschool Eton...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Rode Bessen Pepergelei

Voor 2-3 potten van 250 gram De pit van de rode pepers geeft deze gelei een lekker bite. Ook...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Rammenassoep Met Rammenas-chips

Was de rammenas goed en houd de lange dunne knol apart. Schil de rest en snijd het vruchtvlees in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Rettichpakketjes Met Gerookte Eendenborst En Sinaasappelmayonaise

Schil de rettich en schaaf de wortel met een kaasschaaf in de lengterichting in lange, niet al te...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kweepeerpasta

Voor 4 potjes (± 13/4 à 2 kilo) Kweepeerpasta heeft zo veel smaak van zichzelf, dat u behalve...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Lams-tajine

Snijd het vlees in stukken. Maak een mengsel van de ras el hanout, het venkelzaad en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Chutney Van Kweepeer-goudrenet Met Rozemarijn En Peper

Schil de kweepeer, snijd in partjes en in dunne plakjes. Doe in een koekenpan, voeg een scheutje...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Hangop Met Kweepeer

Laat de yoghurt in een natte kaasdoek of theedoek minstens 3 uur uitlekken tot een dikke hangop....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Bierpannenkoekjes Met Kersenroom

Zeef het bakmeel boven een kom. Voeg ½ theelepel zout toe. Maak een kuiltje en breek er het ei...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Grottenham Met Geroosterde Vijgen

Snijd de vijgen in de lengte in kwarten. Meng de azijn met de olie en bestrijk er de snijvlakken...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Grotplankje Met BiergeleiTerug

Schenk het bier langs de rand in een pan met dikke bodem. Voeg de geleisuiker toe en breng langzaam...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Geroosterde Bietjes, Winterwortel En Pastinaak Op Witte Bonenpuree

Verwarm de oven voor op 200˚ C. Maak de bietjes schoon en snijd ze in kwarten. Maak de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Preisalade Met Lobbige Citroen-tijmdressing

Verwijder het buitenste blad van de prei en snijd 
het onderste stuk met de wortel eraf....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands