Alle recepten op een rijtje

Perenconfiture Met Amandelen
Snijd de geschilde peren in stukjes en vermeng ze goed met de Marmello en het druiven-en...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Peren In Gekruide Wijn
Schil de peren, maar laat de steeltjes zitten. Steek in elke peer een kruidnagel. Zet de peren in...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Pastinaaksoufflé
(8 kleine soufflés of 1 grote soufflé) Bereiding Was, schil en rasp de pastinaak en smoor het...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Pastei Uit Aardepot
Basis Meng het zout door het speltmeel en wrijf er de boter door. Draai hierbij het mengsel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Paprikachutney
Was de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in kleine stukjes. Pel de knoflook. Breng in...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Paddestoelenchutney Met Walnoten
Borstel de paddestoelen schoon en snijd ze in flinke plakken. Pel de uien en snij ze in ringen....
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Paarse Boerenkoolstamppot
Schil de aardappelen en snijd ze in vieren. Maak de boerenkool schoon, verwijder de harde nerven en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Ovenschotel Met Varkensvlees En Bonen
Bak de spekreepjes en de gesnipperde ui 5 minuten in hete olie. Doe de in reepjes gesneden...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardappelschotel
Snijd de gekookte aardappels in kleine blokjes, de ham en de uien in stukjes en de champignons in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Omelet Met Toppen Van Tuinbonen
Was de toppen van de tuinbonen en laat ze goed uitlekken. Kluts de eieren met de melk in een kom en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Notarisappel In Notensiroop
Los de suiker op laag vuur in 250 ml water op. Schraap met de punt van een scherp mes het merg uit...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Nieuwjaarskoeken
Beslag Smelt de boter en los er de suiker in op. Voeg een voor een de eieren toe. Goed mengen en...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Mispeljam
Was de mispels, kook ze een half uur en druk de vruchten met de bolle kant van een pollepel door...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Frambozenlikeur
Doe de frambozen in een grote glazen pot. Voeg de poedersuiker toe, schud het geheel een beetje en...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Leidse Hutspot
Kook het klapstuk met een beetje zout in 2 uur gaar. Haal het vlees uit de pan envervang het door...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kruidkoek
Breng de honing met het water aan de kook. Neem de pan van het vuur en roer met een spatel de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Kweeperenlikeur
Schil de kweeperen, snijd ze in grove plakjes en verwijder de pitten. Doe de stukken kweepeer in...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Kweeperenjam
Was de kweeperen en kook ze ongeveer drie kwartier in ruim water. Giet de kweeperen af en laat ze...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Rodekool
Deze kruidige rodekool is lekker met gekookte aardappels, gebraden rundvlees en een flinke schep...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kokosrotsjes Met Chocoladedip
(10 grote of 20 kleine rotsjes) Verwarm de oven voor op 120 graden. Leg bakpapier op een...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands