Alle recepten op een rijtje

Koffie-kaneelijs
Breng in een pan de melk samen met het kaneelstokje aan de kook. Neem de pan van het vuur, laat de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Koffie Met Whisky
Zet na de maaltijd verse koffie, schenk die in mokken en bedek de koffie met een flinke dot...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Appelcompote
Snijd de Gronsvelder Klumpkes in kwarten. Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd ze in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kip-in-de-hoed
Snijd de kipfilet in kleine stukjes en bestrooi het vlees naar smaak met zout en peper. Smelt de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kerstpudding
Deze traditionele kerstpudding hoeft u niet weken van tevoren te maken: slechts vijf uur stomen is...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Kerstkoekjes
Roer de boter zacht samen met de suiker. Voeg de overige ingrediënten toe en kneed het deeg tot een...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Kersen-karnemelkijs
Kluts de eieren met het perensap en de vanillesuiker. Giet de karnemelk in een kom en klop er het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Karameldrankje
Verwarm de melk samen met de fudge in een pannetje, maar laat het niet koken. Roer het geheel...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Karamelappels
Steek door het midden van elke appel een satépen. Bekleed een bakplaat met aluminiumfolie en vet...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Pudding
Snijd de sukade in kleine stukjes. Kook de gewassen krenten en rozijnen even gaar in een klein...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kabeljauw Met Beukenzwamsaus
Maak de paddenstoelen schoon met keukenpapier of een borsteltje. Snijd indien nodig een klein...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Kaasrol Met Gedroogde Cranberry’s
Roer de roomkaas luchtig met de citroenrasp en het citroensap. Meng er vervolgens de tijmblaadjes,...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Warme Kruidenwijn - Hypocras
In de Middeleeuwen was deze warme kruidenwijn al favoriet bij de gegoede burgerij. Vernoemd naar...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Hete Bliksem Van Appels En Peren
Schil en was de aardappelen, snijd ze in stukken en leg ze in een ruime pan met een laag water....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hartige Tulband Met Wilde Kruiden
Was en schil de aardappelen en kook ze in weinig water gaar. Giet ze af en stamp de aardappelen...
Aantal personen: 8 » Keuken: Anders

Schorsenerenrolletjes
Was en schil de schorseneren. Snijd ze daarna in stukken van ongeveer 10 centimeter en leg ze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Russische Zuurkool
Kook het klapstuk met een beetje zout in 2 uur gaar. Haal het vlees uit de pan en vervang het door...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Romig Drankje
Klop het geel van vier eieren met vier eetlepels suiker tot het dik en bleek is. Voeg vier...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Speculaasbrokken
Snijd de boter in stukjes, doe die in een kom en voeg de overige ingrediënten toe, behalve de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Hartige Appels
Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de salie, snijd de ene helft fijn en bewaar de andere...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders