Alle recepten op een rijtje

Sorbet Van Cranberrys
Was de bessen en doe ze met de suiker en het water in een pan. Laat het mengsel met het deksel op...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Courgettes In Zoetzuur
Was de courgettes, snijd ze in de lengte door en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Winterse Worteltjestaart
Verwarm de oven voor op 175 graden. Meng de basterdsuiker en de olie in een grote kom. Voeg daarna...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Warme Koffiepunch
Koffie wordt een sensatie met deze warme koffiepunch. De combinatie van likeur, kruiden en pittige...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Warme Chocolade-karameldrank
Kou, ijs, schaatsen, chocolademelk. Een bijzondere variant op deze oerhollandse drank is deze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Citroenwaterijs
Verwijder de gele schil van de citroenen en verwijder zonodig het wit van de schil, want dat is...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Citroenen Conserveren
Trek de citroenen (met schil) in vier parten uit elkaar, of snijd ze bijna door-midden en strooi er...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Chocoladepudding
Houd twee kopjes melk apart en breng de rest van de melk aan de kook. Roer intussen de maïzena en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Charlotte Russe
Gebruik voor deze pudding een gladde, rechte vorm. Vet de bodem van de vorm in met olie. Zet de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Krakelingen
Meng in een ruime kom alle ingrediënten door elkaar en kneed er een stevig deeg van. Draai het deeg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zigeuner Zuurkool
Bak de dobbelsteentjes gerookt spek uit in een eetlepel boter. Verwijder de zaadjes uit de paprika,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Wortel-kaassoufflé
Maak de worteltjes schoon, snijd ze in stukjes en kook ze in een pan met water in circa een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Bonenpaté
Deze bijzondere paté is opgebouwd uit verschillende laagjes witte en zwarte bonen. U serveert hem...
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Bramenjam
Doe de appels samen met 250 ml water in een inmaakpan en laat ze op een matig vuur 30 minuten...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Bramen-kaastaart
Zeef de bloem en het zout en doe deze ingrediënten in een kom. Snijd de boter er door en wrijf het...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Bosvruchtensorbet
Was het fruit en pureer het samen met de suiker en het citroensap. Voeg aan het fruitmengsel de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zuurkoolstamppot
Kook de aardappelen gaar en giet ze af. Leg de zuurkool op de aardappelen enstamp het geheel door...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zuurkool Zelfgemaakt In Een Aardewerk Pot
Vaak wordt witte kool gebruikt, maar spitskool is ook geschikt. Wilt u zachte zuurkool krijgen,...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Fruitcocktail
Een heerlijke cocktail op basis van meloen, mét een tikkeltje witte rum: een verleidelijke...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Zomerpudding
Spoel de puddingschaal om met koud water. Snijd de korsten van het brood en snijd er een cirkel uit...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands