Alle recepten op een rijtje

Pastei Met Korstdeeg

Voor korstdeeg zie mijn korstdeeg recept, ook op deze site... Bereidingswijze 1 Snijd het vlees...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Korstdeeg

Zeef de bloem, snijd de boter in blokjes en meng deze twee ingrediënten in een keukenmachine tot...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Fruitsalade

Laat de lychees uitlekken en vang het vocht op. Schil de sinaasappels en snijd ze in partjes. Maak...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Flensjes Met Karamelappeltjes

Maak een glad beslag van het ei, de melk, de bloem en wat zout. Verwarm een klein klontje boter in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Ananascrumbles Met Chocoladeijs

Snijd de boter in blokjes. Meng de ingrediënten voor het deeg met je handen tot kruimels. Maak de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rijst-kokosdessert Met Rode Vruchten

Meng het rijstdessert met de kokosmelk en de helft van de rode vruchten. Schep dit mengsel in 4...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Crêpes

Doe de melk in een kom en voeg al roerend de bloem toe. Roer er het ei, de gesmolten boter en een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kokossmoothie Met Mango

Maak de mango schoon en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Rooster de geraspte kokos in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardbeiengranita

Voorbereiding Maak de aardbeien schoon. Bereiding Breng in een steelpan 1 dl water met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Smoothie Met Mango En Abrikozen

Meng het ijs met de Griekse yoghurt in de blender. Voeg hier het vruchtvlees van de mango en 1...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Coupe Carre

Verkruimel de meringues. Klop de slagroom met de frambozenjam. Schep de mascarpone,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zelfgemaakte Krentenbolletjes Met Roomijs Stoofpeer-Kaneel

Meng de bloem met het zout in een ruime kom. Giet de lauwe melk in een kommetje en los hier de gist...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Marsepeinpakketjes Gevuld Met Slagroomijs Light

Maal de amandelen zo fijn mogelijk in de keukenmachine. Voeg de poedersuiker toe en meng alles goed...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Ijstaartje Van Kaneel-stoofpeerijs Met Chocoladesaus

Smelt alle ingrediënten voor de saus in de magnetron, gedurende 1 à 1,5 minuut op 700 watt. Roer de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mascarpone-fruittaartjes Met Slagroomijs Light

Verwarm de oven voor op 200ºC. Vet de bakvormpjes in. Snijd van de 6 vellen filodeeg 12 vierkanten...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Stoofpeertjes Met Roomijs Stoofpeer Kaneel

Schil de peertjes maar laat de steeltjes zitten. Breng de peertjes in een pan met de wijn, de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Warme Ricottacakejes Met Ijs En Limoensaus

Verwarm de oven voor op 200°C. Wel de rozijnen 5 minuten in een bakje met heet water. Boen 1 limoen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Citroensorbet Met Net Dat Beetje Meer

Schep in 4 kleine glaasjes een bolletje citroensorbetijs. Schenk over elk bolletje een scheutje...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Oliebollentaart Met Custardschuim

Smelt de boter. Snijd het vanillestokje over de lengte open en schraap het merg eruit. Breek of...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Bananen-karameltaartjes

Laat het bladerdeeg ontdooien. Meng de gemberpoeder door de suiker. Doe de suiker met 2 eetlepels...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands