Alle recepten op een rijtje

Pastei Met Korstdeeg
Voor korstdeeg zie mijn korstdeeg recept, ook op deze site... Bereidingswijze 1 Snijd het vlees...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Korstdeeg
Zeef de bloem, snijd de boter in blokjes en meng deze twee ingrediënten in een keukenmachine tot...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Fruitsalade
Laat de lychees uitlekken en vang het vocht op. Schil de sinaasappels en snijd ze in partjes. Maak...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Flensjes Met Karamelappeltjes
Maak een glad beslag van het ei, de melk, de bloem en wat zout. Verwarm een klein klontje boter in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Ananascrumbles Met Chocoladeijs
Snijd de boter in blokjes. Meng de ingrediënten voor het deeg met je handen tot kruimels. Maak de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rijst-kokosdessert Met Rode Vruchten
Meng het rijstdessert met de kokosmelk en de helft van de rode vruchten. Schep dit mengsel in 4...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Crêpes
Doe de melk in een kom en voeg al roerend de bloem toe. Roer er het ei, de gesmolten boter en een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kokossmoothie Met Mango
Maak de mango schoon en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Rooster de geraspte kokos in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardbeiengranita
Voorbereiding Maak de aardbeien schoon. Bereiding Breng in een steelpan 1 dl water met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Smoothie Met Mango En Abrikozen
Meng het ijs met de Griekse yoghurt in de blender. Voeg hier het vruchtvlees van de mango en 1...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Coupe Carre
Verkruimel de meringues. Klop de slagroom met de frambozenjam. Schep de mascarpone,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zelfgemaakte Krentenbolletjes Met Roomijs Stoofpeer-Kaneel
Meng de bloem met het zout in een ruime kom. Giet de lauwe melk in een kommetje en los hier de gist...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Marsepeinpakketjes Gevuld Met Slagroomijs Light
Maal de amandelen zo fijn mogelijk in de keukenmachine. Voeg de poedersuiker toe en meng alles goed...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Ijstaartje Van Kaneel-stoofpeerijs Met Chocoladesaus
Smelt alle ingrediënten voor de saus in de magnetron, gedurende 1 à 1,5 minuut op 700 watt. Roer de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mascarpone-fruittaartjes Met Slagroomijs Light
Verwarm de oven voor op 200ºC. Vet de bakvormpjes in. Snijd van de 6 vellen filodeeg 12 vierkanten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Stoofpeertjes Met Roomijs Stoofpeer Kaneel
Schil de peertjes maar laat de steeltjes zitten. Breng de peertjes in een pan met de wijn, de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Warme Ricottacakejes Met Ijs En Limoensaus
Verwarm de oven voor op 200°C. Wel de rozijnen 5 minuten in een bakje met heet water. Boen 1 limoen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Citroensorbet Met Net Dat Beetje Meer
Schep in 4 kleine glaasjes een bolletje citroensorbetijs. Schenk over elk bolletje een scheutje...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Oliebollentaart Met Custardschuim
Smelt de boter. Snijd het vanillestokje over de lengte open en schraap het merg eruit. Breek of...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Bananen-karameltaartjes
Laat het bladerdeeg ontdooien. Meng de gemberpoeder door de suiker. Doe de suiker met 2 eetlepels...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands