Alle recepten op een rijtje

Gevulde Peultjes
Haal de peultjes af en blancheer ze in kokend water. Spoel ze hierna af met koud water. Zorg dat de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Omelet Met Korianderpesto
Korianderpesto Pers de gepelde knoflooktenen boven een vijzel. Voeg de pijnboompitten toe en de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Gepofte Aardappelen Met Zuurkool
Boen de aardappels goed schoon, maar schil ze niet. Kook de aardappelen 15 minuten in een pan...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Koffie Gekruid
Leg de sinaasappel- en citroenschilletjes in een pan met de kruidnagelen, het kaneelstokje en de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Gestoofde Rodekool Met Appelschijven
Verwijder de buitenste harde bladeren van de kool en snijd de kool in vier grote stukken. Spoel de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gesouffleerde Omelet Met Korianderpesto
Korianderpesto Pers de gepelde knoflooktenen boven een vijzel. Voeg de pijnboompitten toe en de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Geroosterde Vijgen Met Crème Fraîche
Klontje roomboter 16 rijpe vijgen 2 eetlepels kristalsuiker 1 eetlepel 1,25 dl crème...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Vlierbessenjam
Laat de vlierbessen in een ruime pan sudderen tot ze zacht zijn. Los onder voortdurend roeren de...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Vlierbes-pruimenchutney
Was de pruimen, halveer ze en ontdoe ze van hun pitten. Kneus een paar pitten en haal de witte kern...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Stoofvlees Op Vlaamse Wijze
Aan deze stoofpot wordt traditioneel een boterham met grove mosterd toegevoegd. Dit zorgt ervoor...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gekruide Eidip
Rooster de gepelde hazelnoten en pompoenpitten al roerend in een bakpan. Doe ze samen met de sesam-...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gekonfijte Sinaasappel-, Citroen- En Mandarijnschillen
Snijd de schillen van sinaasappel, citroen of mandarijn in dunne reepjes van 3 tot 5 mm breed. Kook...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Geitenyoghurt
Vul de thermoskan met versgemolken geitenmelk (van ongeveer 30 graden). Voeg hieraan twee eetlepels...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gedroogde Pruimtomaten
Verwarm de oven voor op 150 graden. Snijd de pruimtomaten in vieren en verwijder de pitjes en het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gebakken Kaas-ei
Verwarm de oven voor op 180 graden. Bedek de bodem van een vuurvast schaaltje met de chutney en...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Zuurkool Met Fruit
Snijd de appels en de peer in schijfjes, hak de ui en de hazelnoten fijn en haal de zuurkool met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Frambozengranita
Deze granita smaakt heerlijk verfrissend als toetje, maar ook zo maar als tussendoortje. Om alvast...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Vlierbloesemsiroop
Voor ca. 4 liter siroop Bereidingswijze Schud de bloemenschermen flink uit, zodat eventuele...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Ovenschotel Filosoof
Smelt op een laag pitje een half pakje boter in een braadpan met een dikke bodem. Leg het rundvlees...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Dikkoek
Wel de rozijnen in lauw water. Roer een dik beslag van het bakmeel, de eieren, de vanillesuiker,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands