Alle recepten op een rijtje
Koeienvlaai
Voor 1 vlaai van circa 30 cm doorsnede Deze koeienvlaai lijkt op een klassieke rijstevlaai, maar...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Warme Peren-steranijs Taartjes
Doe de suiker in een pan die ook in de oven kan en waar de 6 peerhelften in passen. Verhit de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Sinaasappel-rozemarijncake
Boen de sinaasappel goed schoon onder warm water en maak hem droog. Snijd er 4 mooi dunne plakken...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Rabarber-appeltaar Maar DantOmgekeerd
Verwarm de oven voor op 180 ˚C. Vet een ronde taartvorm van 20 cm doorsnee dun in en...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Cake Met Sinaasappels En Amandelen
Vet een springvorm van 22 cm in doorsnee licht in en bekleed de bodem met bakpapier. Boen de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Tartelettes Met Bessenjam
Voor deze taartjes hebben we loganberry’s en black velvet gebruikt. U kunt ook andere bessen...
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken
Smultoren
Ongeveer 35-40 kleine cakejes Verwarm de oven voor op 175˚ C. Klop met een elektrische...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands
Pruimentaart Met Zure Room
Ontdooi het fillodeeg volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor op...
Aantal personen: 8 » Keuken: Frans
Mini-appeltaartjes
Doe de bloem, suiker en het zout in een kom en wrijf er snel met de toppen van de vingers de boter...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Appelstrooptaart
Wrijf in een kom de bloem samen met de boter tussen de vingertoppen kruimelig. Voeg de suiker en 1...
Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken
Walnotenkarameltaart Met Gember
Verwarm de oven voor op 180˚ C. Verdeel de walnoten over een bakplaat en rooster ze...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Kwarktaart Met Pompoen Uit De Oven
Wij gebruiken pompoen eigenlijk alleen in hartige gerechten, maar in Amerika is juist de zoete...
Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken
Madeleines Van Jasmijnthee
Genoeg voor 48 mini-madeleines of 24 grote madeleines De luchtige mini-cakejes in de klassieke...
Aantal personen: 1 » Keuken: Frans
Romige Kastanjepuree, Knapperig Schuim En Een Toefje Slagroom
Voor 8 schuimpjes Klop de mascarpone met de crème fraîche en de vanillesuiker. Verdeel de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Italiaanse Notenkoekjes
Voor ca. 30 koekjes Rooster de noten in een droge koekenpan ca. 5 minuten. Meng er de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Mince Pies
Voor ca. 12 kleine pies voor vormpjes van 30 milliliter Verwarm de oven voor op 110 ˚C....
Aantal personen: 12 » Keuken: Oosters
Letters Van Schuim
Verzamel de initialen uit van de gasten. Verwarm de oven voor op 150 ˚C. Splits de eieren....
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Rode-bessen-chocoladetaart
Chocoladesaus Smelt de chocolade au bain marie en giet er al roerend de slagroom bij. Los de...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands
Rabarbertaart
Bodem Zeef het volkoren tarwemeel, doe het in een kom en maak in het midden een kuiltje. Los de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Vruchtengebak Met Rabarber
Bodem Zeef de bloem, snijd de boter in blokjes en meng deze ingrediënten goed door elkaar. Voeg de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands