Alle recepten op een rijtje

Chocolade Bananen Frambozen Brood Pudding

Doe de helft van het brood in een ingesmeerde ovenschaal. verspreid de frambozen en de banaan...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Chocohotopots

Oven voorverwarmen op 200 graden Smelt de boter en chocolade in de magnetron. Meng de eieren,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Worteltaartjes

Verwarm de oven voor op 175 °C. Smelt op laag vuur de boter en roer met een garde de suiker en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Asperge-geitenkaastaart

4 plakjes bladerdeeg ontdooien, uitrollen en in een beboterde quichevorm doen. Met een vork gaatjes...

Aantal personen: 6 » Keuken: Fusion

SESAMKOEKJES

* Meng de tahin, agavestroop, geraspte kokos, sesamzaadjes en zout. Meng daarna de kokosvezels...

Aantal personen: 2 » Keuken: Indiaas

Kokos Macronen

1. Oven voorverwarmen op 175 graden 2. Klop het eiwit stijf. 3. Meng...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Vanille Koekjes

1. Oven voorverwarmen op 175 graden. 2. Klop de boter met de mixer tot room. ...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Speculaas

1. Oven voorverwarmen op 175C. 2. Roer of mix alle speculoos ingrediënten goed door mekaar...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Kletskoppen

1. Oven voorverwarmen op 180 graden. 2. Klop de boter met de suiker tot room. ...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pindakaaskoekjes

1. Oven voorverwarmen op 170 graden. 2. Meng in een grote kom de droge ingrediënten...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Kokos Koekjes

1. Oven voorverwarmen op 175 C. 2. Meng de bloem, bakpoeder en zout en zet apart. ...

Aantal personen: 6 » Keuken: Oosters

Koffie Mokka Crème Koekjes Taart

Taart: Klop de boter met de mixer in een kom tot deze lekker romig en wit van kleur is. Zeef de...

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands

Kruimeltaart Met Perzik

Stap 1: De perziken ontvellen, halveren en de pitten verwijderen. De perziken in schijfjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Driehoekkoekjes (oftewel Lebriouat)

-De amandelen moet je koken, de schil eraf halen en dan bakken. Laten afkoelen en dan fijn bijna...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Arretjescake

Roer de eieren en voeg de suiker toe. Klop het geheel schuimig en schep de cacao er lepel voor...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardappelpoffertjes Met MonChou

Schil en was de aardappelen. Kook de aardappelen in water met zout in ca. 20 minuten gaar. Giet ze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Amandeltaart

Laat het bladerdeeg ontdooien volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor tot...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Russische Truffels

Smelt de gehakte chocolade, klop de room erdoor en laat het mengsel afkoelen. Als het is afgekoeld...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Pindakaaskoekjes

Meng sojameel, bloem en bakpoeder. Voeg de margarine, suiker, ei, pindakaas en vanille aroma toe....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Sinaasappel Koffieflan

Rasp de schil van een sinaasappel. Pers een halve sinaasappel uit en verhit het sap met 50 gram...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands