Alle recepten op een rijtje

Lamsspiesje Met Muntpesto

Doe alle ingrediënten voor het gehakt in een kom en meng goed onder elkaar, laat 1 uurtje rusten in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Garnaalhapje

Meng de garnalen, kaas, peterselie, ui en citroensap onder elkaar. Snij het stokbrood in stukken...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Spaanse Aardappelsalade

Schil de aardappelen, snij ze in stukjes en kook ze beetgaar, giet af en laat afkoelen. Snipper...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Tapenade

Stamp de olijven fijn in de vijzel. (mixen mag natuurlijk ook) Voeg de ansjovissen toe en ga...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Gevulde Pijlinktvis

Kook de rijst gaar, stoof de sjalot, knoflook, tomaat en paprika aan in wat olijfolie, bevochtig...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Kikkererwten Met Bloedworst

Spoel de kikkererwten en zet ze tenminste 2 uur in koud water, kook ze volgens de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Gevulde Makreelfilets

Snijd de tomaten in stukken en stoof ze al roerend aan in olijfolie, voeg de wijn en Spaanse...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Gevulde Pepers

Was de pepers, snij de in de lengte door en verwijder de zaadjes. Was de champignons en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Spaanse Gehaktballetjes

Vermeng het gehakt met: de knoflook, peterselie, ham en de eieren tot een mooi geheel, voeg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Calamares In Paprikasaus

Snijd de pijlinktvis tubes in ringen van zo'n 1 cm breed en bak deze gedurende 2 à 3 minuten in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Krieltjes Met Gerookte Zalm

Doe een flinke scheut olijfolie in een kom, kruid flink met peper en wat zout. Snij de topjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mini Pizza's

Meng de gist met het water en de suiker, maak een kuiltje in de bloem en giet het gistmengsel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Spiesje Van Vis & Serrano

Snijd de wijtingfilets in de lengte middendoor, kruid ze met peper en wat zout. Leg op elk...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Chocoladecake Met Ganache Van Vijgen En Port

•Klop de boter met de suiker tot een licht romig mengsel. Meng er de eieren en cacao onder, voeg...

Aantal personen: 12 » Keuken: Frans

Aardbeienmousse

Pureer de aardbeien met de suiker en het limoensap. Week de gelatineblaadjes in koud water,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken