Alle recepten op een rijtje
Chirashi
Begin ter voorbereiding met het marineren van de in dunne plakjes gesneden tonijn in de sojasaus,...
Aantal personen: 2 » Keuken: Japans
Sushi Met Gerookte Zalm
Maak de asperges schoon. Snijd het houtige gedeelte van de onderkant en kook de asperges in water...
Aantal personen: 4 » Keuken: Japans
Marokkaanse Rijst Met Kip Stukjes
Begin met het bereiden van de marinade door de volgende ingrediënten met elkaar te mengen:...
Aantal personen: 2 » Keuken: Marokkaans
Couscous
Je kookt de amandelen en haalt het vel eraf en bakt het. Vervolgens laat je het uitlekken op keuken...
Aantal personen: 2 » Keuken: Marokkaans
Gestoofde Marokkaanse Kip
Kip met zout bestrooien en in een grote koekenpan op matig Ui, knoflook, wortel en selderij in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Marokkaans
Sucuk Eieren
Begin met het ontvellen van de worst en snij deze in dikke plakken van ongeveer 1,5 centimeter....
Aantal personen: 4 » Keuken: Turks
Lamskoteletjes In Heerlijke Marinade
Begin de bereiding van dit bbq recept met het schoonmaken en snipperen van de ui. Geef daarna de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Amerikaanse Barbeque (spare-ribs)saus
Bak de uien en knoflook aan in de olie, gebruik een diepe sauspan of hapjespan. Vermeng de overige...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Barbecue Babi Pangang
Maak de Indische Zoet Zure Marinade volgens het Blue Smoke BBQ Babi Panggang marinade...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Babi Pangang Saus 1 (zoet Zure Saus)
Breng het water aan de kook in een steelpan o.i.d., draai het vuur laag, voeg de bouillon blokjes...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Babi Pangang Saus 2
Nadat de Indonesische Babi Pangang Marinade gebruikt is voor het marineren van het vlees, giet je...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Geroosterde Maiskolven
Neem de maiskolven en leg ze 30 minuten in koud water. Daarna de maiskolven goed laten uitlekken in...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Ribeye Met Paprikasaus
Meng in een kom de rode wijn met de rozemarijn en de helft van de knoflook. Leg de ribeyes hierin...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Heerlijke Oosterse Vis Voor Op De Barbecue
Snijd de pangius over de lengte in tweeën Meng soja, sesamolie, pepertje en gember in een kom....
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Chileense Kip Voor Op De Barbecue
Begin met het snijden van de kipfilet overdwars doormidden en leg een stuk aluminiumfolie...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands