Alle recepten op een rijtje

Chirashi

Begin ter voorbereiding met het marineren van de in dunne plakjes gesneden tonijn in de sojasaus,...

Aantal personen: 2 » Keuken: Japans

Sushi Met Gerookte Zalm

Maak de asperges schoon. Snijd het houtige gedeelte van de onderkant en kook de asperges in water...

Aantal personen: 4 » Keuken: Japans

Marokkaanse Rijst Met Kip Stukjes

Begin met het bereiden van de marinade door de volgende ingrediënten met elkaar te mengen:...

Aantal personen: 2 » Keuken: Marokkaans

Couscous

Je kookt de amandelen en haalt het vel eraf en bakt het. Vervolgens laat je het uitlekken op keuken...

Aantal personen: 2 » Keuken: Marokkaans

Gestoofde Marokkaanse Kip

Kip met zout bestrooien en in een grote koekenpan op matig Ui, knoflook, wortel en selderij in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Marokkaans

Sucuk Eieren

Begin met het ontvellen van de worst en snij deze in dikke plakken van ongeveer 1,5 centimeter....

Aantal personen: 4 » Keuken: Turks

Lamskoteletjes In Heerlijke Marinade

Begin de bereiding van dit bbq recept met het schoonmaken en snipperen van de ui. Geef daarna de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Amerikaanse Barbeque (spare-ribs)saus

Bak de uien en knoflook aan in de olie, gebruik een diepe sauspan of hapjespan. Vermeng de overige...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Barbecue Babi Pangang

Maak de Indische Zoet Zure Marinade volgens het Blue Smoke BBQ Babi Panggang marinade...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Babi Pangang Saus 1 (zoet Zure Saus)

Breng het water aan de kook in een steelpan o.i.d., draai het vuur laag, voeg de bouillon blokjes...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Babi Pangang Saus 2

Nadat de Indonesische Babi Pangang Marinade gebruikt is voor het marineren van het vlees, giet je...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Geroosterde Maiskolven

Neem de maiskolven en leg ze 30 minuten in koud water. Daarna de maiskolven goed laten uitlekken in...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Ribeye Met Paprikasaus

Meng in een kom de rode wijn met de rozemarijn en de helft van de knoflook. Leg de ribeyes hierin...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Heerlijke Oosterse Vis Voor Op De Barbecue

Snijd de pangius over de lengte in tweeën Meng soja, sesamolie, pepertje en gember in een kom....

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Chileense Kip Voor Op De Barbecue

Begin met het snijden van de kipfilet overdwars doormidden en leg een stuk aluminiumfolie...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands