Alle recepten op een rijtje

Groentevelouté
Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Spoel de tomaten en courgettes, snij ze in...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Cannelloni Met Boerenkool En Ricotta
Warm wat olijfolie op en doe daar de versnipperde ui in. Snijd de boerenkool fijn, voeg ze toe en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Chocolade Moelleux
Chocolade Mousse - Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Klop de eieren, de dooiers en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Gebakken Aardappelschijfjes Met Oesterzwamreepjes
Bereidingswijze Stoom of kook de aardappelen in de schil bijna gaar. Snij intussen de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Gegratineerde Stamppot Met Spruitjes
Duurtijd: 30 min Bereidingswijze; 1. Kook de aardappelen en spruitjes apart gaar. 2. Hak...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

IJs Uit De Oven In Een Filodeegje
Duurtijd: 20 min Het kán! IJs met noten in een filojasje: een origineel en feestelijk...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Perentaart
Duurtijd: 40 minuten Bereidingswijze 1. Doe het amandelpoeder, de boter, de suiker, de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Mini Quiches Met Zoete Tomaat
Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Verwarm de oven voor op 200° C. 2. Bak het spek in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kiphapje
Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Doe het gehakt met het ei, de bloem, de smaakmakers...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Ceviche Van Sint-jacobsvruchten
Bereidingswijze 1. Snij de sint-jacobsvruchten in niet al te kleine stukjes. Doe ze in een kom...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Zalmballetjes
Bereidingswijze 1. Kook de geschilde aardappelen gaar in gezouten water. Snij de zalm in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rozemarijn-kaaskoekjes
Bereidingstijd 40 min Bereidingswijze 1. Meng de gezeefde bloem met een beetje peper en zout....
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Zoet-pittige Noten
Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Leg de amandelen op een grote bakplaat. Bak ze in 5 tot...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Hartige Crème Brûlée
Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Verdeel de parmezaan, de olijven en de tomaatjes...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Croissants Met Mozzarella, Ham En Basilicum
Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Verwarm de oven voor op 200° C. Laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands