Alle recepten op een rijtje

Groentevelouté

Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Spoel de tomaten en courgettes, snij ze in...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Cannelloni Met Boerenkool En Ricotta

Warm wat olijfolie op en doe daar de versnipperde ui in. Snijd de boerenkool fijn, voeg ze toe en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Chocolade Moelleux

Chocolade Mousse - Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Klop de eieren, de dooiers en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Gebakken Aardappelschijfjes Met Oesterzwamreepjes

Bereidingswijze Stoom of kook de aardappelen in de schil bijna gaar. Snij intussen de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Gegratineerde Stamppot Met Spruitjes

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze; 1. Kook de aardappelen en spruitjes apart gaar. 2. Hak...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

IJs Uit De Oven In Een Filodeegje

Duurtijd: 20 min Het kán! IJs met noten in een filojasje: een origineel en feestelijk...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Perentaart

Duurtijd: 40 minuten Bereidingswijze 1. Doe het amandelpoeder, de boter, de suiker, de...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Mini Quiches Met Zoete Tomaat

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Verwarm de oven voor op 200° C. 2. Bak het spek in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kiphapje

Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Doe het gehakt met het ei, de bloem, de smaakmakers...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Ceviche Van Sint-jacobsvruchten

Bereidingswijze 1. Snij de sint-jacobsvruchten in niet al te kleine stukjes. Doe ze in een kom...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Zalmballetjes

Bereidingswijze 1. Kook de geschilde aardappelen gaar in gezouten water. Snij de zalm in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rozemarijn-kaaskoekjes

Bereidingstijd 40 min Bereidingswijze 1. Meng de gezeefde bloem met een beetje peper en zout....

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Zoet-pittige Noten

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Leg de amandelen op een grote bakplaat. Bak ze in 5 tot...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Hartige Crème Brûlée

Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Verdeel de parmezaan, de olijven en de tomaatjes...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Croissants Met Mozzarella, Ham En Basilicum

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Verwarm de oven voor op 200° C. Laat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands