Alle recepten op een rijtje
Gegratineerde Zalmfilet Met Kerrieroom
bereidingstijd: 20 tot 35 minuten Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Spoel de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gegrilde Biefstukjes Met Yoghurtsaus
Roer alle ingredienten in een kom tot een gladde saus en zet dit tot gebruik in de koelkast....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gegrilde Courgette's
Met courgette kun je allerlei gerechten maken. Maar deze vrucht kun je ook op zich gebruiken, dus...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Gerookte Forel Met Aardappelkoekjes
Rasp de aardappelen. Verhit in een koekenpan een flinke scheut olie. Maak met 2 eetlepels bolletjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gerookte Gamba’s
Het roken van de gamba’s heeft 3 bereidingen: schoonmaken, pekelen en roken. Schoonmaken...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gerookte Forel Met Mosterd-dillesaus
Mosterd-dillesaus: Dille fijnsnijden en met de rest van de ingredienten in een kom mengen tot een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Café Frappé Met Chocoladesiroop
Maak de siroop. Doe de suiker, stroop en water in een pannetje en kook dit tot de suiker is...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
IJs Romige Koffie Dame Blanche
Zet 50 ml extra sterke espresso en laat het afkoelen. Klop het slagroom met de vanillesuiker...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Vleesreepjes Met Cashewnoten En Rozijnen
Voorbereidingstijd: 15 min. Bereidingstijd: 15 min. 1. Snijd de hamlapjes in smalle reepjes van...
Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas
Tosti Op Zn Italiaans
Besmeer de sneetjes witbrood met de Knorr Collezione Italiana. Beleg deze vervolgens met de salami,...
Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans
Witte Bonen Met Gehaktballetjes
Meng de bonen, tomatenketchup, suiker en kruiden in een pan en laat het geheel een halfuurtje staan...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Broodplaat Met Kaas
Meng het meel met gist en het water door elkaar. Voeg na enkele minuten het zout, oregano en de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Kaasmuffins
Meng het meel, zemelen en de gist water onder elkaar. Voeg na enkele minuten het zout, oregano en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kaasschnitzel
Bord 1: Klop het ei goed los en giet het op een bord. Bord 2: Strooi in een tweede bord wat bloem...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kaasstengels
Besmeer bladerdeeg plakje met roomkaas en strooi wat kerrie erover en de geraspte kaas. Bedek het...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands