Alle recepten op een rijtje

Kaastaart

Verwarm de oven voor op 200°C, stand 4. Klop de eieren schuimend. Smelt de boter, maar laat deze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kabeljauw Met Botersaus

Bestrooi de stukken kabeljauw met 1 eetlepel zout en stop deze ca 2 uur in een plastic zak en leg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kabeljauw Met Kruidenboter In Een Pakketje

Ontvel de tomaten: kruis de velletjes in, dompel ze ca. 30 seconden in kokend water en trek de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kabeljauw Met Tuinbonen En Asperges

Gebruik verse jonge en niet te grote tuinbonen. Dop ze en blancheert 1 minuut in gezouten kokend...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kabeljauw-loempia

Snij de kabeljauw in 4 gelijke stukken. Laat de loempiavellen ontdooien en smeer ze in met water....

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Kabeljauwfilet Met Mosterdsaus

Snijd de visfilet in 2 gelijke stukken en leg die in een schaal. Pers 1 limoentje (of een halve...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Met Knoflookboter Gevulde Kastanjechampignons

Verwarm de oven voor op 220 °C. Trek de steeltjes uit de champignons en bewaar ze. Meng in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Kervelsoep Met Oesterzwammen

In een pan 1 liter water aan de kook brengen. Intussen de oesterzwammen schoonvegen met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hollandse Garnalen In Filodeegschaaltje

Laat het filodeeg volgens de aanwijzingen op het pak ontdooien.Verwarm de oven voor op 200 °C....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Koffie Met Sambucca

In borrelglaasjes 2 koffiebonen leggen en glaasjes vol schenken met sambucca. Koppen koffie en...

Aantal personen: 1 » Keuken: Italiaans

Kokosflensjes

Maak van bloem, kokosmelk, ei en zout een glad beslag. Laat het beslag een kwartiertje staan en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Kreeft Met 2 Soorten Mayonaise

Leg de kreeften naast elkaar op een dienblad. (Laat diepvrieskreeften langzaam in ca. 3 uur...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Kalfszwezerik Met Sinaasappelsaus

De kalfszwezeriken spoelen en blancheren. Daarna goed ontdoen van vliezen en vet. Snijden in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Briochekrans

Week de gist uit het pak volgens de bereidingswijze. Doe de beide zakjes uit het pak in een kom....

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Berliner Bollen

100 ml. melk lauwwarm verwarmen. De gist in de melk brokkelen en goed verroeren. Met 150 g. meel...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands