Alle recepten op een rijtje
Kaastaart
Verwarm de oven voor op 200°C, stand 4. Klop de eieren schuimend. Smelt de boter, maar laat deze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kabeljauw Met Botersaus
Bestrooi de stukken kabeljauw met 1 eetlepel zout en stop deze ca 2 uur in een plastic zak en leg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kabeljauw Met Kruidenboter In Een Pakketje
Ontvel de tomaten: kruis de velletjes in, dompel ze ca. 30 seconden in kokend water en trek de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kabeljauw Met Tuinbonen En Asperges
Gebruik verse jonge en niet te grote tuinbonen. Dop ze en blancheert 1 minuut in gezouten kokend...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kabeljauw-loempia
Snij de kabeljauw in 4 gelijke stukken. Laat de loempiavellen ontdooien en smeer ze in met water....
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Kabeljauwfilet Met Mosterdsaus
Snijd de visfilet in 2 gelijke stukken en leg die in een schaal. Pers 1 limoentje (of een halve...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Met Knoflookboter Gevulde Kastanjechampignons
Verwarm de oven voor op 220 °C. Trek de steeltjes uit de champignons en bewaar ze. Meng in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Kervelsoep Met Oesterzwammen
In een pan 1 liter water aan de kook brengen. Intussen de oesterzwammen schoonvegen met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Hollandse Garnalen In Filodeegschaaltje
Laat het filodeeg volgens de aanwijzingen op het pak ontdooien.Verwarm de oven voor op 200 °C....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Koffie Met Sambucca
In borrelglaasjes 2 koffiebonen leggen en glaasjes vol schenken met sambucca. Koppen koffie en...
Aantal personen: 1 » Keuken: Italiaans
Kokosflensjes
Maak van bloem, kokosmelk, ei en zout een glad beslag. Laat het beslag een kwartiertje staan en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Kreeft Met 2 Soorten Mayonaise
Leg de kreeften naast elkaar op een dienblad. (Laat diepvrieskreeften langzaam in ca. 3 uur...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Kalfszwezerik Met Sinaasappelsaus
De kalfszwezeriken spoelen en blancheren. Daarna goed ontdoen van vliezen en vet. Snijden in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Briochekrans
Week de gist uit het pak volgens de bereidingswijze. Doe de beide zakjes uit het pak in een kom....
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Berliner Bollen
100 ml. melk lauwwarm verwarmen. De gist in de melk brokkelen en goed verroeren. Met 150 g. meel...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands