Alle recepten op een rijtje
Kruidig Ingepakt Vlees
Wrijf de varkenshaasjes in met het zout, de peper, de mosterd en de knoflook. Verdeel de bosjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Vis In Een Zoutbed
Maak de venkel schoon en snijd de groente in blokjes. Snijd de citroen in plakjes. Snipper het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kip In Een Deegjasje
Meng de bloem in een kom met ongeveer 
5 deciliter water en kneed er een soepel deeg van....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Rolletjes Van Geroosterde Paprika Met Sardine
Italianen eten veel vis uit blik, dat wordt daar gezien als een delicatesse. Deze kleurige...
Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans
Vissoep Met Scampi
In Le Marche aan de Adriatische kust is het maken van vissoep bijna tot kunst verheven. De basis is...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Rode Mul In Ham Uit De Oven
Rode mul heeft een prachtige kleur en doet het daarom goed op de kersttafel. In dit hoofdgerecht...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Volkoren Spaghetti Met Ansjovissaus
Dit gerecht wordt in Lombardije op kerstavond gegeten, in Venetië eet men het op -Goede vrijdag. De...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Panna Cotta Met Dadeltapenade
Panna cotta is een klassiek romig puddinkje dat in Italië vaak als dessert wordt geserveerd bij...
Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans
Walnotenkarameltaart Met Gember
Verwarm de oven voor op 180˚ C. Verdeel de walnoten over een bakplaat en rooster ze...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Kastanjebrioche
Voor 1 brioche Smelt de boter. Doe de gist, bloem, suiker en zout in de keukenmachine (met...
Aantal personen: 8 » Keuken: Frans
Hazelnootkoekjes
Voor circa 12 koekjes Oven voorverwarmen op 150˚ C. Leg bak-papier op een bakblik. Maal...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Sterrenkoekjes
Koekjes Zeef bloem, bakpoeder, zout en specerijen in een grote kom. Verwarm roomboter, suiker en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kalkoen Met Pecannoten-appelvulling
De eerste wilde kalkoenen die gegeten werden, waren een beetje schraal. Om het hoofdgerecht wat...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Bruisende Cranberry Cocktail
Cranberry’ s zijn echte Amerikaanse bessen die in het najaar worden geoogst. Rauw zijn de prachtige...
Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken
Kwarktaart Met Pompoen Uit De Oven
Wij gebruiken pompoen eigenlijk alleen in hartige gerechten, maar in Amerika is juist de zoete...
Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken
Groene Salade Met Geroosterde Zoete Aardappel
De langwerpige knol van de zoete aardappel is steeds beter verkrijgbaar in Nederland. Er zijn twee...
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken
Muffins Van Maïsbrood
De Amerikaanse pioniers leerden maïs eten van de indianen. Sindsdien is het een basisingrediënt in...
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken
Jasmijnthee - Die Bloeit In Het Glas
Kleine groene theebolletjes ontvouwen zich in het water tot een prachtige bloem. De bolletjes zijn...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Madeleines Van Jasmijnthee
Genoeg voor 48 mini-madeleines of 24 grote madeleines De luchtige mini-cakejes in de klassieke...
Aantal personen: 1 » Keuken: Frans
Warme Witte Wijn
Warme – rode – bisschopswijn kent 
iedereen. Maar deze geurige warme drank is gemaakt met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands