Alle recepten op een rijtje

Kruidig Ingepakt Vlees

Wrijf de varkenshaasjes in met het zout, de peper, de mosterd en de knoflook. Verdeel de bosjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Vis In Een Zoutbed

Maak de venkel schoon en snijd de groente in blokjes. Snijd de citroen in plakjes. Snipper het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kip In Een Deegjasje

Meng de bloem in een kom met ongeveer 
5 deciliter water en kneed er een soepel deeg van....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rolletjes Van Geroosterde Paprika Met Sardine

Italianen eten veel vis uit blik, dat wordt daar gezien als een delicatesse. Deze kleurige...

Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans

Vissoep Met Scampi

In Le Marche aan de Adriatische kust is het maken van vissoep bijna tot kunst verheven. De basis is...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Rode Mul In Ham Uit De Oven

Rode mul heeft een prachtige kleur en doet het daarom goed op de kersttafel. In dit hoofdgerecht...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Volkoren Spaghetti Met Ansjovissaus

Dit gerecht wordt in Lombardije op kerstavond gegeten, in Venetië eet men het op -Goede vrijdag. De...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Panna Cotta Met Dadeltapenade

Panna cotta is een klassiek romig puddinkje dat in Italië vaak als dessert wordt geserveerd bij...

Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans

Walnotenkarameltaart Met Gember

Verwarm de oven voor op 180˚ C. Verdeel de walnoten over een bakplaat en rooster ze...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Kastanjebrioche

Voor 1 brioche Smelt de boter. Doe de gist, bloem, suiker en zout in de keukenmachine (met...

Aantal personen: 8 » Keuken: Frans

Hazelnootkoekjes

Voor circa 12 koekjes Oven voorverwarmen op 150˚ C. Leg bak-papier op een bakblik. Maal...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Sterrenkoekjes

Koekjes Zeef bloem, bakpoeder, zout en specerijen in een grote kom. Verwarm roomboter, suiker en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kalkoen Met Pecannoten-appelvulling

De eerste wilde kalkoenen die gegeten werden, waren een beetje schraal. Om het hoofdgerecht wat...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Bruisende Cranberry Cocktail

Cranberry’ s zijn echte Amerikaanse bessen die in het najaar worden geoogst. Rauw zijn de prachtige...

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Kwarktaart Met Pompoen Uit De Oven

Wij gebruiken pompoen eigenlijk alleen in hartige gerechten, maar in Amerika is juist de zoete...

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Groene Salade Met Geroosterde Zoete Aardappel

De langwerpige knol van de zoete aardappel is steeds beter verkrijgbaar in Nederland. Er zijn twee...

Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Muffins Van Maïsbrood

De Amerikaanse pioniers leerden maïs eten van de indianen. Sindsdien is het een basisingrediënt in...

Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Jasmijnthee - Die Bloeit In Het Glas

Kleine groene theebolletjes ontvouwen zich in het water tot een prachtige bloem. De bolletjes zijn...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Madeleines Van Jasmijnthee

Genoeg voor 48 mini-madeleines of 24 grote madeleines De luchtige mini-cakejes in de klassieke...

Aantal personen: 1 » Keuken: Frans

Warme Witte Wijn

Warme – rode – bisschopswijn kent 
iedereen. Maar deze geurige warme drank is gemaakt met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands