Alle recepten op een rijtje

Witte Choclade Met Pistache Lekkernij

Deze kleine chocolade-sandwiches zijn gevuld met een romige pistache-crème. Smelt de chocolade...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Chocolademelk Met Kastanjes

De zoete, notige smaak van de kastanjepuree en de kastanjehoning geven de chocolademelk een volle,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Mocha Affogato = Verdronken Ijs

Affogato betekent letterlijk verdronken in het Italiaans. Dit verdronken ijs is een traditio-nele...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Espressokoekjes

Voor 25 koekjes Klop met een elektrische mixer de boter met de beide suikers romig. Voeg al...

Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans

Romige Kastanjepuree, Knapperig Schuim En Een Toefje Slagroom

Voor 8 schuimpjes Klop de mascarpone met de crème fraîche en de vanillesuiker. Verdeel de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Ovenschotel Met Eend En Pastinaak En Pompoen

Deze tamme eendenbout wordt eerst langzaam gegaard in de oven. Niet zoals confit de canard, er...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Stoofpotje Van Eend

Dit stoofpotje kan zowel van wilde als van tamme eend worden gemaakt. De smaak is wel heel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Warme Gevulde Appels Met Abrikozen, Dadels En Pistachenootjes

Verwarm de oven voor op 200˚ C. Verwijder met behulp van een appelboor het klokhuis uit de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gazpacho

Rooster de rode peper op een open vuur of onder de grill tot de buitenkant is geblakerd en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Watermeloen Met Feta

Verwijder de schil van de watermeloen en snijd het vruchtvlees in hapklare stukken. Snijd de feta...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Sinaasappel En Waterkerssalade

Leg de in dunne ringen gesneden ui in een schaal en bestrooi met het zeezout. Goed door elkaar...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

‘Bevroren’ Rode Bessen Met Slagroom Creme

Klop de eiwitten licht op. Bestrijk de trosjes bessen met behulp van een deegkwastje met eiwit....

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Frambozen Meringuerol

Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Bekleed een bakplaat (of lage bakvorm) met vetvrij papier en vet...

Aantal personen: 8 » Keuken: Frans

Wraps Met Kipsalade

Wrijf de kipfilets in met zout en peper en bak ze ca. 10 min. in hete olie tot ze rondom goudbruin...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Rucola Roomsoep

Houd enkele blaadjes rucola heel voor de garnering en hak de rest in grove stukken. Verhit de boter...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Salade Van Rucola, Broccoli, Courgette En Kruiden

Snijd de groene groenten klein. Blancheer de bonen 4 min. in kokend water met zout. Doe er de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Sandwiches Met Komkommer Rucola En Mierikswortel

Verwijder eventueel de harde stelen van de rucola en snijd in grove stukken. Schil de komkommer en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Sandwiches Met Zalm

Verwijder eventueel de harde stelen van de rucola en snijd in grove stukken, leg enkele blaadjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Verse Pasta

Welke pastavorm u ook wilt maken, de bereiding van het deeg is steeds...

Aantal personen: 1 » Keuken: Italiaans

Salade Van Pompoen, Kip En Linzen

Verrassend lekkere combinatie: het zoet van de pompoen en het frisse van citroen, komen goed tot...

Aantal personen: 8 » Keuken: Frans